Sivasspor oksijen depoluyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-28-2010 (19:13)   Son Mesaj: 12-28-2010 (19:13)    Cevap: 0    Gösterim: 360  

    12-28-2010

    Sivasspor oksijen depoluyor

    Sivasspor oksijen depoluyor
    Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında istediği sonuçları alamayan ve ligi 15 puan ile 15. sırada tamamlayan Sivasspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde sürdürüyor

    Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında istediği sonuçları alamayan ve ligi 15 puan ile 15. sırada tamamlayan Sivasspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde sürdürüyor.

    Sivassporlu futbolcular Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kampın ilk günlerini Sorgun Çamlığı'nda kros yapıp, oksijen depolayarak geçiriyor. Manavgat Sueno Beach Otel'de hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı takımın çalışmalarına yabancı futbolcular ve izinli olan Cihan katılmazken, bu oyuncuların kampa 2 Ocak tarihinde dahil olacağı bildirildi. Kulüp İdari Menajeri Kerem Atılmaz ise, takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek futbolcuların morallerinin üst seviyede olduğunusöyledi.

    Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 7 Ocak tarihinde ilk hazırlık maçını Beşiktaş ile oynayacaklarını belirterek, "Karşılaşma büyük ihtimalle Mardan Stadı'nda oynanacak" diye konuştu.




    Sivasspor oksijen depoluyor Yorumları