Ronaldo kendini kısırlaştırdı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-28-2010 (10:12)   Son Mesaj: 12-28-2010 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 683  

    12-28-2010

    Ronaldo kendini kısırlaştırdı

    Ronaldo kendini kısırlaştırdı
    3 kadından 2 kız 2 erkek evlat sahibi olan Corinthians'ın 34 yaşındaki ünlü yıldızı Ronaldo daha fazla çocuğunun olmaması için bıçak altına yattı.

    Real Madrid ve Inter'in eski yıldızı Ronaldo, 34 yaşında babalığa son verdi. Toplam dört çocuğu bulunan Corinthians'lı futbolcu bıçak altına yatarak meni kanalı ameliyatı oldu. Bu ameliyatın ardından artık çocuk sahibi olamayacak olan Brezilyalı yıldız, "Bu kararı kendim verdim. Artık çocuk fabrikasını kapatıyorum" dedi.
    EN SON ÇOCUĞU 9 AYLIK

    İlk eşi Milene Domingues'ten 10 yaşında Ronald adlı bir oğlu bulunan Ronaldo'nun Japonya'da ilişki yaşadığı Michelle Umezu'dan 5 yaşında Alex adlı bir oğlu olduğu da mahkeme tarafından kanıtlanmıştı. Tecrübeli golcünün son eşi Maria Alice'den ise 2 yaşında Maria Sofa ve dokuz aylık olan Maria Alice isminde iki kız çocuğu bulunuyor. Bu arada Ronaldo artık her maçta oynayamayacağını belirterek, takımı Corinthians'ın iyi bir golcü alması gerektiğini de ifade etmişti.

    Sabah




    Ronaldo kendini kısırlaştırdı Yorumları