Şükrü Saraçoğlu'nda büyük değişim   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-28-2010 (10:09)   Son Mesaj: 12-28-2010 (10:09)    Cevap: 0    Gösterim: 540  

    12-28-2010

    Şükrü Saraçoğlu'nda büyük değişim

    Şükrü Saraçoğlu'nda büyük değişim
    Fenerbahçe yönetimi, yeni yılda Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelecek taraftarlarına büyük rahatlık sağlayacak önemli değişiklikler yapacak

    Galatasaray kavuşacağı Aslantepe için gün sayarken ezeli rakibi Fenerbahçe de, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda taraftarlarına yeni hizmetler sunmaya hazırlanıyor. Her geçen gün daha da modernleşmesi için çalışmaların sürdüğü Saracoğlu için yönetim, 2011'de dört önemli hamleye hazırlanıyor. İşte bu yıl yapılması planlanan başlıca yenilikler.
    Localar üst katlarda bulunduğu için orta yaşın üzerindeki taraftarlar, her maç yüksek merdivenlerde zorlanıyor. Migros kale arkasıyla Kapalı Tribünün birleştiği yerde yapımına başlanan yürüyen merdiven bir aya kadar hizmete girecek. Taraftarlar böylece Migros'un üzerinde yer alan terasa kolaylıkla çıkacak. Merdivenler 8 bin kişiyi 1.5 saatte taşıyabilecek. Maraton tribününe de gelecek sezon benzer yürüyen merdivenler yapılması planlanıyor.

    Stadın bazı bölümlerindeki koltuklar 8 yıldır kullanılıyor. Özellikle Maraton Tribünü'nden başlayıp eskiyen koltuklar plastik-deri karışımı konforlu koltuklarla değiştirilecek.

    REKLAM PANOLARI YENİLENECEK

    Stadın etrafındaki reklam panolarının çokluğu ve düzensizliği görüntü kirliliğine neden oluyor. Stat yönetimi, iki dev ekran reklam bandı için sipariş verdi. Bu elektronik bantların iki ay içerisinde kulübe teslim edileceği ve önümüzdeki sezondan itibaren kullanımına başlanacakları belirtildi. Böylece Saracoğlu Stadı'nın dıştan görünümü de ayrı bir güzellik kazanacak.

    Önümüzdeki sezondan itibaren Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın mensuplarına çeşitli kolaylıklar sağlanacak ve zaman zaman tribünlerle yaşanan sıkıntılar için de gereken önlemlerin alınacağı bir düzen sağlanacak.

    Sabah




    Şükrü Saraçoğlu'nda büyük değişim Yorumları