Mahmudi'den centilmenlik çağrısı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2010 (22:13)   Son Mesaj: 12-27-2010 (22:13)    Cevap: 0    Gösterim: 536  

    12-27-2010

    Mahmudi'den centilmenlik çağrısı

    Mahmudi'den centilmenlik çağrısı
    Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmudi, NTV Spor’da yayınlanan Spor Merkezi programında, BBL’de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesinde, sarı kırmızılı taraftarlara centilmenlik çağrısında bulundu.

    Galatasaray ile Fenerbahçe 17 yaş altı takımları arasındaki maçta çıkan olaylar Türkiye'de futbol terörünün hangi boyuta ulaştığını açıkça ortaya koydu. Şimdi iki külübü ve emniyet güçlerini önemli bir sınav bekliyor.
    Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown takımları çarşamba günü Beko Basketbol Ligi'nde karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Galatasaray Antrenörü Oktay Mahmuti, Spor Merkezi programına telefonla bağlanarak sarı-kırmızılı taraftara centilmenlik çağrısında bulundu.

    Beko Basktebol Ligi"nde 12. hafta derbi heyecanına sahne olacak. Çarşamba günü Galatasaray Cafe Crown ile lider Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi Spor Salonu"nda karşı karşıya gelecek. Ancak iki takımın 17 yaş altı takımlarının maçı sırasında yaşananlar bu mücadele öncesinde de endişeliri artırdı.

    Çarşamba günü de aynı görüntülerin tekrarlanmaması için güvenlik güçleri önlemlerini en üst seviyede tutacak.

    Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmudi de derbi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı.

    Karşılaşma sonrasında sadece basketbolun konuşulması gerektiğini vurgulayan tecrübeli antrenör, "Bugüne kadar Galatasaraylı taraftarlardan hiçbir şey istemedim. Ancak bu kez taraftarlarımızdan tek bir isteğim var. Küfürsüz ve hakaresiz tezahuratlarda bulunmaları. Umarım beni kırmazlar, ricamı yerine getirirler ve böylesine büyük bir kulübün etiğine uygun hareket ederler" dedi.




    Mahmudi'den centilmenlik çağrısı Yorumları