Erciyesspor'da Ziya Eren'e destek   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2010 (16:11)   Son Mesaj: 12-27-2010 (16:11)    Cevap: 0    Gösterim: 530  

    12-27-2010

    Erciyesspor'da Ziya Eren'e destek

    Erciyesspor'da Ziya Eren'e destek
    Grup 38 Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Yaldızlı, olağanüstü genel kurul kararı alan Kayseri Erciyesspor'da başkanlığa adaylığını açıklayan Ziya Eren'i desteklediklerini bildirdi.

    Yaldızlı, yaptığı açıklamada, sezon başından bu tarafa 4. defa başkanını seçecek Kayseri Erciyesspor'un, yönetim açısından bir türlü istikrarı yakalayamadığını söyledi.
    Mevcut başkan Hidayet Aydoğan'ın özel işlerinden dolayı sıkıntıya düşerek takımla ilgilenememesi ve akabinde olağanüstü genel kurul kararı almasının taraftarı üzdüğünü ifade eden Yaldızlı, şunları kaydetti:

    ''Henüz çok genç olan Sayın Hidayet Aydoğan, ilerleyen yıllarda Erciyesspor'a çok büyük hizmetler verecektir. Genel kurul ilanı ile birlikte eski başkanlarımızdan 'Cesur Yürek' lakaplı Ziya Eren'in adaylığını açıklaması, taraftarlarımız arasında büyük bir heyecan kasırgasına sebep olmuştur. Erciyesspor'un malum sebeplerle küme düştüğü sene 11 puanlı bir takımı sırtlayıp Türkiye Kupası'nda final oynatan ve kıl payı küme düşen takıma verdiği maddi ve manevi destekle Erciyesspor'un tüm Türkiye'nin sempatisini kazanmasını sağlayan Ziya Eren, bu takım için kurtuluş reçetesidir. Taraftarlar olarak Ziya Eren'e olan güvenimizi ve desteğimizi açıkça ilan ediyoruz.''




    Erciyesspor'da Ziya Eren'e destek Yorumları