Manisaspor topbaşı yaptı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2010 (15:13)   Son Mesaj: 12-27-2010 (15:13)    Cevap: 0    Gösterim: 416  

    12-27-2010

    Manisaspor topbaşı yaptı

    Manisaspor topbaşı yaptı
    Manisaspor, devre arası kamp çalışmaları için geldiği Antalya'da ilk antrenmanını yaptı.

    Kundu bölgesinde Titanic Otel'de dün akşam toplanan Manisaspor'da, bu sabah yapılan ilk antrenmana, yabancı futbolcular ve izinli olan Murat Erdem katılmadı. Teknik direktör Hikmet Karaman'ın idaresinde yardımcı antrenörler Teoman Eren, Ziya Yüce ve Reha Kemal Erginer ile otel sahasında yapılan antrenmanda futbolcular, önce koşu, ardından da kondisyona yönelik açma germe hareketleri yaptılar.
    Teknik direktör Hikmet Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manisaspor'da orta sahayı güçlendirecek yeni alternatiflere ihtiyaç olduğunu söyledi. Takımda bazı oyuncularla ayrıldıklarını belirten Karaman, yönetimle görüşmeler yaptığını, katkı sağlayacak ve aynı zamanda takım karakterini oluşturabilecek oyuncular üzerinde çalıştıklarını kaydetti. Yeni yıl içinde transfer hamleleri gerçekleştireceklerini dile getiren Karaman, A2 takımdan çağrılan 4 futbolcunun iyi çalışmaları halinde takıma katılacağını belirtti.

    Ligin ilk devresinde Manisaspor orta sahası üzerine çok yük bindiğini, takımda son zamanlarda atak ve etkili oyunu ile Bekir'in iyi bir alternatif olduğunu düşünen Hikmet Karaman, ''Orta sahanın üzerindeki yükü azaltacak alternatif isimlere ihtiyaç var, bunların çoğaltılmasıyla diğer oyuncularımızın yıpranmasını önleyeceğiz'' dedi.

    Manisaspor'un Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'u evinde mağlup ettiği hatırlatılan Hikmet Karaman, ''Beklenmedik maçlarda da puan kaybettik. Bunun farkındayız. Bazılarını şansızlık sonucu, bazılarını vasat oynayarak kaybettik. Gelişme aşamasındaki bir ekibiz. Zamana ihtiyacımız var. Fırsatları iyi değerlendirip, Türk futbolunda iyi şeylerle yerimizi almak istiyoruz'' dedi.




    Manisaspor topbaşı yaptı Yorumları