Fenerium'da en çok satılan forma   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-27-2010 (15:12)   Son Mesaj: 12-27-2010 (15:12)    Cevap: 0    Gösterim: 1111  

    12-27-2010

    Fenerium'da en çok satılan forma

    Fenerium'da en çok satılan forma
    Fenerium mağazalarında Fenerbahçe armalı hediyelik eşyaların satışının yılbaşı nedeniyle canlandığı bildirildi.

    Kayseri Fenerium Mağazası Müdürü Burhan Özkılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada yaklaşan yılbaşı nedeniyle satışların arttığını söyledi.
    Özkılıç, piyasaya yeni çıkan ''Palamut'' adlı Fenerbahçe formasının da büyük ilgi gördüğünü belirterek şu bilgileri verdi:

    ''Üzerinde Fenerbahçe'nin arması ve renkleri bulunan forma, şort, kol saati, futbol topu, anahtarlık, kravat, şapka, duvar saati, kaşkol, ahahtarlık gibi ürünler şu günlerde oldukça iyi satılıyor. Satışların artmasından biz de mağaza olarak memnunuz. Geçen hafta piyasaya çıkan Fenerbahçe'nin Palamut adı verilen forması ve şortu ise en çok satılan ürünümüz oldu. Palamut formayı 89 liraya, şortunu ise 30 liraya satıyoruz.''

    Özkılıç, çocuklar ve gençler için özel ürünlerin de bulunduğunu belirterek ''Fenerbahçeli taraftarlar çocuklar ve gençler için de yılbaşı hediyesi satın alıyor. Bazı taraftarlar da yılbaşında arkadaşları için üzerinde Fenerbahçe arması olan ürünleri tercih ediyor. Ürünlerimiz hem ucuz, hem de kaliteli. Bu nedenle taraftarlar yılbaşı hediyelerini bizden yapmayı tercih ediyor'' diye konuştu.




    Fenerium'da en çok satılan forma Yorumları