Faruk Süren, Lefter'i ziyaret etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2010 (14:11)   Son Mesaj: 12-27-2010 (14:11)    Cevap: 0    Gösterim: 496  

    12-27-2010

    Faruk Süren, Lefter'i ziyaret etti

    Faruk Süren, Lefter'i ziyaret etti
    Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Faruk Süren, rahatsızlığı bulunan Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

    Süren, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi Yılmaz Toköz ile Şişli Özel Memorial Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Lefter'i ziyaret etti.
    Lefter'i yorduğu için basın mensuplarına odadan görüntü alma imkanı verilmezken, Faruk Süren hastane çıkışında yaptığı açıklamada, efsane futbolcunun durumunu iyi gördüğünü kaydederek, ''Fenerbahçeli Lefter Küçükandonyadis ülkemizin önemli efsane futbolcularından bir tanesi. Ben kendisini Büyükada'dan da tanırım, yazları adaya giderdim. Yılmaz Toköz ile birlikte ziyaret ettik. Durumunu gayet iyi gördüm. Yaşının da verdiği bir şey var, tabi ki toparlayacak'' diye konuştu.

    -LEFTER'İN SON DURUMU-

    Lefter Küçükandonyadis'in doktoru Deniz Şener, efsane futbolcunun durumunun iyi olduğunu, kendisini toparlaması için birkaç gün daha hastanede tutacaklarını sonra taburcu edeceklerini açıkladı.

    Kötüleşmesine neden olan hastalıkların düzeldiğini kaydeden Şener'in ifadeleri şöyle:

    ''Durumu daha iyi. Ancak çabuk yoruluyor. Biraz uyku hali var. Bu nedenden dolayı bir kaç gün daha kendini toparlamasını bekliyoruz. Ondan sonra taburcu etmeyi düşünüyoruz. Kalple ilgili beyin fonksiyonlarıyla ilgili durumları eskiden var olduğu gibi. Onlarda bir değişiklik yok. Zaten olmasını da beklemiyoruz. Esas kötüleşmesine neden olan hastalıkları düzeldi. Oda içinde kalkıyor, hareket ediyor, yürüyor, beslenmesiyle ilgili sorun yok. Halsiz ve çabuk yoruluyor. Birkaç gün daha genel durumunun düzelmesi için hastanede tutacağız, sonra taburcu edeceğiz.''




    Faruk Süren, Lefter'i ziyaret etti Yorumları