Kasımpaşa'da Yılmaz Vural krizi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-27-2010 (13:09)   Son Mesaj: 12-27-2010 (13:09)    Cevap: 0    Gösterim: 542  

    12-27-2010

    Kasımpaşa'da Yılmaz Vural krizi

    Kasımpaşa'da Yılmaz Vural krizi
    Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı son sırada tamamlayan Kasımpaşa'da, şimdi de teknik direktör krizi ortaya çıktı.

    Kasımpaşa Kulübü, teknik direktör Yılmaz Vural'ın durumuyla ilgili yorum yapmaktan kaçınırken, Vural, yönetimle takıma yapılacak takviyelerle ilgili sorun yaşadıklarını açıkladı.
    Vural, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, yönetime transferini istediği 4 oyuncunun ismini verdiğini kaydederek, ''Bu oyuncuların alınması takımı kurtarır, dedim. Beşiktaş'tan Yusuf'a da talibiz. O da bize gelmek istiyor. Bu katılımlar olursa kesin konuşuyorum, Kasımpaşa'yı ligde tutarız. Yönetim ise '3-5 milyon lira fazla, bu kadar yük altına giremeyiz, düşersek düşeriz' dediler. Ben de 'bunu değerlendirin, daha sonra yeniden görüşürüz' dedim. Aslında futbolda 3-5 trilyon fazla bir borç değil. Biz zaten genelde genç ve yetenekli oyuncularla birlikteyiz. Takımın maliyeti ucuz. Değişim olmazsa 'o zaman antrenör değişimi olsun' dedim. Başka antrenörün belki meslek şansı vardır'' diye konuştu.

    Kulüp başkanı Hasan Hilmi Öksüz'ü çok sevdiğini vurgulayan Yılmaz Vural, ''Kasımpaşa Kulübü'nün bende yeri apayrı. Çok agresif bir taraftarı var ama bir gün bile tepkileri olmadı. Ancak Kasımpaşa'nın biraz misyonu, vizyonu değişmeli. Kulübün tesisi yok. 16 aydır eziyet çekiyoruz. İnşallah bu tesisler yapılır'' dedi.

    Yılmaz Vural, yönetimle yeniden görüşeceklerini ve saat 14.00'de bu konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleneceğini söyledi.




    Kasımpaşa'da Yılmaz Vural krizi Yorumları