Yücel İldiz: Emenike kalmalı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-27-2010 (11:11)   Son Mesaj: 12-27-2010 (11:11)    Cevap: 0    Gösterim: 607  

    12-27-2010

    Yücel İldiz: Emenike kalmalı

    Yücel İldiz: Emenike kalmalı
    Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ligin ilk yarısında futbolu çirkinleştirmeden oynadıklarını kaydederek, ilk sezonlarında iyi bir performans sergilediklerini kaydetti.

    Antalya'da düzenlenen UEFA Pro-Lisans kursunda AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, son senelerin en zevkli ligini yaşadıklarını söyledi.
    Ligde her takımın her takımı yenebilecek seviyede olduğunu belirten İldiz, 3 büyük takım olarak gösterilen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile Anadolu takımları arasındaki farkların ortadan kalktığını savundu.

    Türk antrenörlerin kendilerini geliştirmesi, kulüplerin gelirlerinin artması ve Anadolu kulüplerinin doğru yönetilmesi sayesinde Anadolu takımlarının büyük başarılara imza atmaya başladığını vurgulayan İldiz, ''İkinci yarıda kalitenin biraz daha yükseleceğine inanıyorum. Karabükspor olarak futbolu çirkinleştirmeden çağdaş bir futbol oynadık. İzleyenlere zevk verdik. İlk sezonumuzda çok iyi bir noktada ligin ilk yarısını bitirdik. Ligi de ilk 10 takım arasında bitirmek istiyoruz'' dedi.

    Ligde borcu olmayan ender kulüplerden olduklarını ifade eden İldiz, transfer çalışmalarına başladıklarını, 3 ya da 4 oyuncu alabileceklerini bildirdi. İldiz, bütçelerine uygun, takıma katkı verebilecek oyuncu araştırması içinde olduklarını açıkladı.

    Emmanuel Emenike ile ilgili transfer sorularını da yanıtlayan İldiz, şöyle konuştu:

    ''Emenike'nin 3 yıllık mukavelesi var. Ligin yeni ekibiyiz. Bu oyuncu kendi çocuğumuz. Bu sene çok ciddi bir çıkış yakaladı. Takım için önemli bir silah. Emenike'yi bırakmak istemiyoruz. Emenike'nin gelişimini tamamlaması açısından bu sezon bizimle birlikte olmasında yarar var ama sezon sonu ne olur bilmiyorum.''




    Yücel İldiz: Emenike kalmalı Yorumları