Beşiktaş'ta yıllık ücret kaosu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-27-2010 (10:09)   Son Mesaj: 12-27-2010 (10:09)    Cevap: 0    Gösterim: 509  

    12-27-2010

    Beşiktaş'ta yıllık ücret kaosu

    Beşiktaş'ta yıllık ücret kaosu
    Beşiktaş taraftarları Simao ve Almeida transferleriyle coşarken, siyah-beyazlı yönetimi kara kara ıskartaya çıkan yabancıları düşünüyor.

    Bu isimlere talip olan kulüpler, yabancıların el yakan ücretlerinin hepsini ödemek istemiyor.
    Sezon öncesinde Ricardo Quaresma ve Guti Hernandez transferleriyle dikkat çeken, devre arasını da Manuel Fernandes, Simao Sabrosa ve Hugo Almeida hamleleriyle renklendiren Beşiktaş'ta şu anda tam anlamıyla bir ücret kaosu yaşanıyor. Kadrosundaki Türk futbolcuları kadar yabancı oyuncusuna sahip olan siyah-beyazlı kulübün elden çıkarmak istediği yabancılarına herkes talip ancak ortada çok ciddi bir sorun var. İlk etapta kadrodan çıkarılacak Zapotocny, Fink ve Tabata gibi futbolculara talip olan hiçbir kulüp, onların aldığı yıllık ücreti karşılamaya yanaşmıyor. Beşiktaş'ın yabancıları için teklif götüren kulüpler Bucaspor gibi Beşiktaş'a, "Biz ancak yarısını verebiliriz, gerisini siz ödeyin" önerisini sunuyor. Beşiktaş yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu ise önceki gün, "Birçok kulüp oyuncularımıza talip oluyor. Onlara yardımcı olmak isteriz. Ama oyuncularımızı isteyen bunun karşılığını da ödemeli" açıklamasını yapmıştı.

    ÜCRETLERİ EL YAKIYOR

    Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun başında Bursaspor'a kiraladığı Zapotocny için yeşil-beyazlılar Çek stopere 550 bin Euro ödemiş, 250 bin'lik kalan kısmı ise siyahbeyazlılar üstlenmişti. Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Fink yıllık 1.2 milyon, Zapotocny 800 bin, Tabata ise 1.5 milyon Euro ücret karşılığında anlaşmaya varmıştı.

    Sabah




    Beşiktaş'ta yıllık ücret kaosu Yorumları