Kadınlarda G.Saray, Erkeklerde F.Bahçe   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-26-2010 (21:11)   Son Mesaj: 12-26-2010 (21:11)    Cevap: 0    Gösterim: 458  

    12-26-2010

    Kadınlarda G.Saray, Erkeklerde F.Bahçe

    Kadınlarda G.Saray, Erkeklerde F.Bahçe
    Türkiye Kısa Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası İstanbul'da sona ererken, büyükler genel toplamda şampiyonluğu Galatasaray elde etti.

    Türkiye Kısa Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası İstanbul'da sona ererken, büyükler genel toplamda şampiyonluğu Galatasaray elde etti.
    Galatasaray Ergun Gürsoy Yüzme Havuzu'nda 5 gün süren organizasyon sonunda, büyük bayanlarda 352 puanla Galatasaray, büyük erkeklerde ise 361 puanla Fenerbahçe ilk sırayı alırken, büyükler genel toplamda Galatasaray 692 puanla adını zirveye yazdırdı.

    İki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray'ın rekabetine sahne olan şampiyonada Fenerbahçe, yıldızlar ve gençler ile açık yaş yarışlarında hem erkekler hem de bayanlar kategorilerini ilk sırada tamamlayarak şampiyonluğa ulaşmayı başardı.


    -AZİZ YILDIRIM YARIŞLARI İZLEDİ-


    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri İlhan Ekşioğlu ve Semih Özsoy ile birlikte yarışları izledi.

    Protokol tribününe oturmayıp, Fenerbahçe taraftarlarının araksında şampiyonayı takip eden Aziz Yıldırım, açık yaş kategorilerinde dereceye giren takımların da madalya ve kupalarını verdi.

    Yıldırım, yarışlar sonrasında Fenerbahçeli sporcuları tebrik ederken, birlikte fotoğraf da çektirdi.


    -2 TÜRKİYE REKORU-


    Türkiye Kısa Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası'nın son gün akşam seansında 2 Türkiye rekoru kırıldı.

    Fenerbahçe kulübünden Nisan Berfin Doğankuş, 13 yaş bayanlar 50 metre kelebekte sabah seansında 29.38'lik zamanıyla kırdığı Türkiye rekorunu, finalde 29.29'luk derecesiyle geliştirerek yeni rekora da imzasını attı.

    Ayrıca yine Fenerbahçe'den Deniz Nazar, 19 yaş üzeri 400 metre karışık yarışına 4.14.68'lik bir derece elde ederek yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu.




    Kadınlarda G.Saray, Erkeklerde F.Bahçe Yorumları