G.Saraylı Gökhan Zan Hatay'da!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-26-2010 (18:11)   Son Mesaj: 12-26-2010 (18:11)    Cevap: 0    Gösterim: 590  

    12-26-2010

    G.Saraylı Gökhan Zan Hatay'da!

    G.Saraylı Gökhan Zan Hatay'da!
    Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın savunma oyuncusu Gökhan Zan, Hatayspor'un bu sezon gösterdiği başarısından gurur duyduğunu söyledi.

    Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın savunma oyuncusu Gökhan Zan, Hatayspor'un bu sezon gösterdiği başarısından gurur duyduğunu söyledi.
    Zan, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla memleketine gelerek, 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor'un, Tepecikspor'la oynadığı karşılaşmayı izledi.

    Hatayspor'un 4-0 kazandığı maç sonrası gazetecilere açıklama yapan Zan, ''Hatayspor'un bu sezon gösterdiği başarıdan gurur duyuyorum. Ben futbola 12 yaşında Hatayspor'da başladım. Bugün Galatasaray'da ve Milli Takım'da oynuyorsam, bunu beni yetiştiren ve bugünlere getiren kulübüme borçluyum'' diye konuştu.

    Hatayspor'un yerinin 3. Lig olmadığını belirten Zan, takımı Süper Lig'de görmek istediğini kaydetti.

    Takımda çok yetenekli futbolcuların bulunduğunu vurgulayan Zan, takımın oynadığı futbolu çok beğendiğini, bu istikrarla hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

    Hatayspor Kulübü Başkanı Hikmet Çinçin de alt yapıdan yetişerek Milli Takım'a kadar yükselen Gökhan Zan'la gurur duyduklarını bildirerek, ''Memleketimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Hepsinden önemlisi hala bizimle gönül bağı var. Buraları unutmuş değil, tatil zamanında Antakya'ya gelerek bize zaman ayırması çok önemli'' dedi.

    Zan, 4-0'lık maçın ardından Hataysporlu yöneticileri ve futbolcuları kutlayarak başarılar diledi.




    G.Saraylı Gökhan Zan Hatay'da! Yorumları