Fenerbahçeli Dia iddialı konuştu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-26-2010 (17:12)   Son Mesaj: 12-26-2010 (17:12)    Cevap: 0    Gösterim: 479  

    12-26-2010

    Fenerbahçeli Dia iddialı konuştu

    Fenerbahçeli Dia iddialı konuştu
    Fenerbahçeli futbolcu Issiar Dia, ligi şampiyon olarak bitirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, ''Bunu başaracak güce sahibiz'' dedi.

    Senegalli futbolcu, FBTV'de yayınlanan röportajında, zor bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek, ''Özellikle sonlara doğru daha da zorlaştı. Henüz hiçbir şey bitmiş değil, oynanmamış maçlar, kazanılmamış puanlar var. Taraftarlarımız bizi sonuna kadar desteklemeye devam etsinler, çünkü bu takımın yapacak çok işi var. Ligi mümkün olan en yukarıda, yani şampiyonlukla bitirmek için elimizden geleni yapacağız. İkinci yarıda zor bir parkur bizi bekliyor. Zor maçlar bizi bekliyor ama bunu başaracak güce sahibiz'' diye konuştu.
    Issiar Dia, sezonun ilk yarısında sakatlıktan çok çektiğini dile getirerek, ''İlk yarıda çok sayıda sakatlık geçirdim. Sakatlıklardan ilk yarı çok çektiğimi söyleyebilirim. Ama oynamaya başladım, hocam da bana görev veriyor. Taraftarlar ikinci yarıda çok iyi bir Issiar Dia seyredecekler'' ifadelerini kullandı.

    Sarı-lacivertli takıma ve Türkiye'ye alıştığını anlatan Senegalli futbolcu, ''Adaptasyon sürecim çok iyi geçti. Herkesin yardımıyla oldu. Niang ve diğer arkadaşlarım da çok yardımcı oldular. Bir yandan da Türk kültürünü, yemeklerini, şehir yaşantısını öğrenmeye çalışıyorum. Bu anlamda çok iyi bir yerde olduğumu söyleyebilirim'' değerlendirmesinde bulundu.




    Fenerbahçeli Dia iddialı konuştu Yorumları