Beşiktaş Sinan'ın peşine düştü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-26-2010 (14:13)   Son Mesaj: 12-26-2010 (14:13)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    12-26-2010

    Beşiktaş Sinan'ın peşine düştü

    Beşiktaş Sinan'ın peşine düştü
    Beşiktaş, Hakan ve Rüştü’nün sık sık sakatlanması nedeniyle ikinci yarıda sıkıntı yaşamamak için harekete geçerken, Standart Liege’in Türk kalecisine teklif yaptı.

    Transferin en hızlı kulübü Beşiktaş, şimdi de kale için kolları sıvadı. Rüştü ve Hakan"ın ilk yarıda sık sık sakatlanmalarından endişe eden Teknik Direktör Schuster, ikinci yarıda sıkıntı yaşamamak için yönetimden yeni kaleci istedi. 365spor. com"un haberine göre, Siyah-Beyazlı ekibin rotasındaki oyuncu Sinan Bolat. Belçika"nın Standart Liege takımında forma giyen ve A Milli Takım"a da çağrılan 22 yaşındaki file bekçisi için harekete geçen yönetim, teklifi iletti. Kadroda çok yabancı olduğu için kaleci hakkını bir Türk isimden yana kullanan Beşiktaş"ın genç file bekçisi için 1 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi.
    Bu yıl gözlerimiz Türkiye"de olacak

    Portekiz basını, Beşiktaş"ın son transferlerine geniş yer ayırdı. Desporta gazetesi, "Quaresma"dan sonra 3 Portekizli daha siyah-beyazlı formayı giyecek. Q7 için artık Beşiktaş kendi yuvası gibi oldu" yorumunu yaptı. Publico ise, "Bu sezon gözlerimiz ve kulaklarımız, Türkiye"de olacak" diye yazdı.

    Star




    Beşiktaş Sinan'ın peşine düştü Yorumları