Diyarbakırspor'da ekonomik kriz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-26-2010 (14:13)   Son Mesaj: 12-26-2010 (14:13)    Cevap: 0    Gösterim: 561  

    12-26-2010

    Diyarbakırspor'da ekonomik kriz

    Diyarbakırspor'da ekonomik kriz
    1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da, teknik direktör Engin Korukır, maddi sıkıntı nedeniyle görevinden ayrılacağının sinyalini verdi.

    Teknik direktör Korukır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kısa bir süre önce zor durumda bulunan yeşil-kırmızılı ekipte görev aldığını hatırlatarak, takımının yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle başta futbolcular olmak üzere kulüp çalışanlarının zorluk yaşadığını hatırlattı.
    Bu sıkıntıların teknik direktör olarak kendisini olumsuz etkilediğini dile getiren Korukır, şöyle konuştu:

    ''Kulübün yaşadığı maddi kriz uzun bir süredir yaşanıyordu. Yönetim ile yaptığımız görüşmelerde sıkıntının giderileceği yönünde bilgiler, hatta sözler verildi. Yöneticiler yaklaşık bir ay önce 10 gün içerisinde sorunun giderileceğini iletti. Ancak bir ay geçti, hala futbolculara ödeme yapılmadı. Son derece büyük fedakarlık yapan oyuncularım, artık dayanamaz hale geldi. Yarına kadar oyuncularıma ödeme yapılmazsa görevi bırakacağım. Yarın öğleden sonra her şey netleşir. Artık son aşamaya geldik. Hiçbir meslekte, para almayan çalışan uzun süre o iş yerinde kalmaz. Bu oyuncular aylardır para alamıyor. Bu davranışları nedeniyle hepsine saygı duymalıyız.

    Üstelik bu yetmezmiş gibi eski teknik heyet döneminde idmana çıkmadıkları için haklarında rapor tutulan oyunculara yönetim tarafından para cezası verildi. Bundan büyük üzüntü duydum. Bu takımın şu anki teknik direktörü benim, bana danışılmadan oyunculara ceza verilmesini doğru bulmuyorum. Teknik direktöre sorulmadan oyuncuya ceza verilmez. Bundan büyük rahatsızlık duydum. Bu oyuncular cezayı hak etmemişti.''

    -TEKLİF VAR

    Teknik direktör Korukır, başka takımlardan teklif aldığını belirterek, ''Başka takımlardan teklif alıyoruz. Diyarbakırspor'dan ayrılarsak bu teklifleri değerlendiririz. Ben ve ekibim profesyoneliz. Kimse darılmasın'' dedi.




    Diyarbakırspor'da ekonomik kriz Yorumları