Selçuk yıllık 1.8 milyon euro istedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-26-2010 (14:11)   Son Mesaj: 12-26-2010 (14:11)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    12-26-2010

    Selçuk yıllık 1.8 milyon euro istedi

    Selçuk yıllık 1.8 milyon euro istedi
    Milli oyuncunun sözleşmesini 3 yıl uzatmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Selçuk'a yıllık 1.5 milyon euro teklif etti. Son görüşme Antalya'da yapılacak kampta gerçekleşecek.

    Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Selçuk İnan ile pazarlık masasına oturuldu. Yönetimin sözleşmesini 3 yıl uzatmayı planladığı Selçuk ise 1 yıllık mukavele istiyor. Tecrübeli oyuncu Yattara'nın aldığı tavan ücret olan 1 milyon 800 bin euro talep ederken yönetim yıldız oyuncuyu 1 milyon 200 bin euro verebileceğini bildirdi.
    Fransa'nın PSG ile İspanya'nın Sevilla ve Villarreal kulüplerinin de talip olduğu olduğu Selçuk, yönetim ile Antalya'daki devre arası kampında yeniden bir araya gelecek. Antalya'daki görüşmede yönetimin orta yol bulunması için 1 milyon 500 bin euroya kadar çıkıp Selçuk'tan da 300 bin euro fedakarlık yapmasını istemeyi planladığı kaydedildi.

    Cleo için İtalyan Napoli de devrede

    Trabzonspor'un transfer listesindeki Brezilyalı golcü Cleo için İtalya'nın Napoli takımının da devreye girdiği ortaya çıktı. Trabzonspor'un teklifini, "Oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz" diye geri çeviren Partizan'ın Napoli'nin de devreye girmesiyle fiyat artırarak oyuncusunu satma yolunu seçtiği belirtildi. Bu gelişme üzerine Trabzonspor'un Cleo için Partizan'ı ikna etmek için yeni bir teklif sunacağı öğrenildi.

    Yenişafak




    Selçuk yıllık 1.8 milyon euro istedi Yorumları