Bobo ile ipler kopmak üzere   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-26-2010 (14:09)   Son Mesaj: 12-26-2010 (14:09)    Cevap: 0    Gösterim: 541  

    12-26-2010

    Bobo ile ipler kopmak üzere

    Bobo ile ipler kopmak üzere
    Siyah-beyazlı yönetim, oynamadığı maçların da primlerini isteyen Bobo'ya rest çekti.

    Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı golcü futbolcuya, "Ya sana önerdiğimiz sözleşmeyi imzalarsın, ya da 5 milyon euro bonservis bedeli veren kulübe gitmene yardımcı oluruz" dedi.

    Beşiktaş yönetimi son yıllarda sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Bobo'dan ümidini kesti. Brezilyalı golcünün sık sakatlığından dolayı yılda 15-20 maç oynamaması nedeniyle yönetim, Bobo'nun 2.5 milyon euro istemesi üzerine, "Ya 1.5 milyon euro'yu kabul et, ya da seni isteyen kulüp olursa bonservisinde kolaylık sağlarız" diyerek resti çekti.

    Bobo'nun menajeri aracılığıyla yaptığı görüşmede, kendisini G.Saray'ın da istediğini belirtmesi üzerine Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın, "Bobo bize 5 sene hizmet etti. Beşiktaş'ta yıldızı parladığı için biz de ayrı değeri var. Ancak sakatlığın nedeniyle istikrarsız oynuyor. Bu yüzden Bobo'ya 2.5 milyon euro veremeyiz. Kendisine güveniyor ve sakatlığı nedeniyle bizi yarı yolda bırakmayacağına inanıyorsa maç başı anlaşalım. Eğer G.Saray ile anlaşırsa bize 5 milyon euro bonservis bedeli verirlerse gitmesine yardımcı oluruz" dediği bildirildi. Bobo'nun ayrıca yönetimden oynamadığı geçmişe yönelik maçların da primlerini istemesi arasında sert rüzgarlar estirdi. Serdal Adalı'nın Bobo'ya, "Sözleşmeni uzatalım. Tatile öyle çık" diyerek yeni bir öneride bulundu. Bobo ise "Önce prim taksitlerim ve alacaklarım ödensin" dedi. Bobo'nun oynamadığı maçlarında primlerini istemesi karşısında sinirlenen Adalı, "Biz sana yeni bir teklif sunuyoruz. Sen ise bizden oynamadığın maçların primlerini istiyorsun. Beşiktaş'ta hiçbir futbolcunun alacağı kalmaz. Ya sözleşmeni uzatırsın ya da kendine kulüp bulursun" diyerek görüşmeleri sonlandırdı.

    Yenisafak




    Bobo ile ipler kopmak üzere Yorumları