Egemen imzayı atıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-26-2010 (14:09)   Son Mesaj: 12-26-2010 (14:09)    Cevap: 0    Gösterim: 545  

    12-26-2010

    Egemen imzayı atıyor

    Egemen imzayı atıyor
    Trabzonspor Egemen Korkmaz ile her konuda anlaştı. Fırtına'nın Gladyatör'ü 3 yıllık sözleşmeye imza atmaya hazır.

    Teknik direktör Şenol Güneş"in "2. yarıda sorun yaşamak istemiyorsak sözleşmesi biten tüm oyuncularla devre arasında yeniden sözleşme imzalamalıyız" raporu doğrultusunda Trabzonspor yönetimi çalışmalarına hız verdi.
    Ligin ilk yarısında Giray Kaçar"la 3, Serkan Balcı"yla 2 yıllık nikâh tazeleyen son olarak Egemen Korkmaz ile masaya oturdu. Yönetim taraftarların "Gladyatör" adını taktığı Bordo-Mavili defansın adeta bel kemiği durumda olan tecrübeli oyuncunun 700 bin Euro olan yıllık ücretini 850 bin Euro"ya çıkardı ve 2+1 yıllık sözleşme teklif etti.

    Ancak Egemen yönetime aklındaki rakamın 1 milyon 100 bin Euro olduğunu söyledi. Bunun üzerine yöneticiler Egemen"e düşünmesi için Antalya kampına kadar süre verdi.

    Güneş"in de defanstaki prenslerinden biri olan, yakın çevresine "Hedefim Bordo-Mavili formayla şampiyonluk yaşamak, Şampiyonlar Ligi"nde oynamak ve futbolu Trabzonspor"da bırakmaktı. Bu sezon şampiyonluğa çok yakınız. Yeniden anlaşıp Devler Ligi"nde forma giymeyi çok istiyorum" diyen Egemen"in, aradaki farkın küçük olması nedeniyle ufak bir iyileştirmenin ardından imza atmaya hazır olduğu öğrenildi.

    Görüşmeyle ilgili olarak bilgi verilen Güneş"in "2. yarıda Egemen"e çok ihtiyacımız olacak. Kafasının rahat olmasanı istiyorum. İmza sezon sonuna kalmasın. Transfer konusunu mutlaka çözün" dediği öğrenildi. Yönetimin Güneş"ten gelen bu talep üzerine Egemen ile Antalya kampı sırasında 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

    HT Spor




    Egemen imzayı atıyor Yorumları