Karşıyaka'da teknik direktör arayışları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-26-2010 (13:12)   Son Mesaj: 12-26-2010 (13:12)    Cevap: 0    Gösterim: 438  

    12-26-2010

    Karşıyaka'da teknik direktör arayışları

    Karşıyaka'da teknik direktör arayışları
    1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, teknik direktörlük için görüştüğü Reha Kapsal ile anlaşamadı.

    Teknik direktör Reha Kapsal, yaptığı açıklamada, Karşıyaka yönetimiyle yaptıkları görüşmede anlaşamadıklarını belirterek, ''Hem sözleşmenin süresinde, hem de kadroya katmak istediğimiz 7 oyuncuyla ilgili anlaşamadık. Bu oyuncuların maliyeti fazla geldi. Yoksa bizim alacağımız rakamlar önemli değil. Daha önce ayrılmamız istenen bir kulüpten böyle bir teklif almak önemli. Karşıyaka yönetimine bu teklifleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca ligde geri kalan maçlarda başarılar diliyorum'' dedi.
    -KARŞIYAKA'NIN TEKNİK DİREKTÖRLERİ-

    2003-2004'ten bu yana Bank Asya 1. Lig'de bulunan Karşıyaka, 11 farklı teknik direktörle çalıştı. Bu süreçte 2008-2009'da Reha Kapsal yönetiminde play-off oynamayı başaran yeşil-kırmızılı ekip, finalde Kasımpaşa'ya yenilerek, Süper Lig'e yükselemedi.

    Bir yıl sonra sezon başında Reha Kapsal'ın kurduğu kadroyla Erdoğan Arıca idaresinde play-off oynamayı başaran Karşıyaka, yine mutlu sona ulaşamadı.

    Bu sezon lige Erdoğan Arıca idaresinde başladıktan sonra 2. hafta deneyimli teknik adamla yollarını ayıran Karşıyaka, ilk devrenin sonuna kadar Kemal Kılıç ile yoluna devam etti.




    Karşıyaka'da teknik direktör arayışları Yorumları