Sivasspor ilk antrenmanını yaptı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-26-2010 (13:11)   Son Mesaj: 12-26-2010 (13:11)    Cevap: 0    Gösterim: 345  

    12-26-2010

    Sivasspor ilk antrenmanını yaptı

    Sivasspor ilk antrenmanını yaptı
    Sivasspor, devre arası kamp çalışmaları için geldiği Antalya'da ilk antrenmanını yaptı.

    Manavgat ilçesine bağlı Side beldesindeki Sueno Beach Otel'de dün akşam toplanan Sivasspor'da, bu sabahki ilk antrenmana, yabancı futbolcular ile Cihan ve Kadir katılmadı. Sivasspor, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın UEFA Pro-Lisans kursunda bulunması nedeniyle yardımcı antrenörler Bülent Albayrak ve Kenan Oktay yönetiminde çalıştı.
    Önce koşu, ardından da kondisyona yönelik çalışan takımda, teknik direktör Çalımbay'ın bu akşam antrenmana katılacağı, yabancı futbolcuların ise görüşmelerin tamamlanmasıyla 2 Ocak'tan sonra takımda olacakları bildirildi.

    Sivasspor Kulüp İdari Menajeri Kerem Atılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yabancı futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini, Cihan ve Kadir'in de tatil için gittikleri yurtdışından hava muhalefeti nedeniyle dönüşte sorun yaşadıklarını ve ilk antrenmana katılmadıklarını kaydetti.

    Atılmaz, Sivasspor'un devre arasında iyi hazırlamak kadar, takımda takviyelere de ihtiyacı olduğunu belirtti. Belçika ve Polonya'da yabancı transferler için çalışmaların sürdüğünü anlatan Atılmaz, forvet, stoper ve libero mevkilerine transfer gerektiğine dikkati çekti.




    Sivasspor ilk antrenmanını yaptı Yorumları