Tabata'nın sözleşmesi dondurulacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-26-2010 (11:09)   Son Mesaj: 12-26-2010 (11:09)    Cevap: 0    Gösterim: 467  

    12-26-2010

    Tabata'nın sözleşmesi dondurulacak

    Tabata'nın sözleşmesi dondurulacak
    Yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan Beşiktaş, Brezilyalı oyuncusunu gitmeye ikna edemedi.

    İstanbul"da kalmak isteyen Tabata"nın, gerekirse parasını alıp sözleşmesinin 6 ay dondurulmasını kabul edeceği öğrenildi.
    Beşiktaş"ta Rodrigo Tabata gitmemek için rest çekti, gerekirse sözleşmesinin dondurulmasını istedi.

    Teknik Direktör Bernd Schuster"in kendisine olumlu bakmasına karşın yönetim tarafından üzeri çizilen Tabata, birçok Anadolu kulübünün gözdesi olurken, gelen teklifleri değerlendirmeyeceğini ve İstanbul"da kalacağını siyah-beyazlılara iletti. Tabata"nın bu tavrı karşısında sıkıntı yaşayan yönetimin, Brezilyalı futbolcunun sözleşmesini 6 ay donduracakları bildirildi. Tabata, 2010-11 yılı için 1 milyon 500 bin euro garanti paraya anlaşma imzalamıştı. Sambacının bu yıl dışında bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş"ın Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, boşaltılması gereken yabancı kontenjanı için fazla aceleci davranmayacaklarını dile getirdi. Soğancıoğlu, göndermeyi düşündükleri yabancı oyunculara birçok kulübün ilgi duyduğunu söyleyerek, "Sadece Türkiye Ligi değil, yurt dışından da görüşmelerimiz olabilir. Kiralık ve bonservisiyle birlikte bazı oyuncularımızla yollarımızı ayıracağız. Öncelikle teklif gelen oyuncularımızla ayrılmayı plânlıyoruz. Kulübe gelir getirebilecek oyuncuları satarak kontenjanımızı açmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

    Milliyet




    Tabata'nın sözleşmesi dondurulacak Yorumları