Yıldırım bombaladı: İkinci yarı susmam   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-25-2010 (23:13)   Son Mesaj: 12-25-2010 (23:13)    Cevap: 0    Gösterim: 459  

    12-25-2010

    Yıldırım bombaladı: İkinci yarı susmam

    Yıldırım bombaladı: İkinci yarı susmam
    Yıldırım şampiyonluk için iddialı konuştu, hakemleri topa tuttu! İşte transfer mesajı veren, Kocaman'ı yorumlayan, Beşiktaş'ın transferleri ile Aslantepe'yi yorumlayan, Arda'ya neden 'lan' dediğini açıklayan Yıldırım'ın bomba sözleri.

    Aziz Yıldırım şampiyonluk için iddialı konuştu, hakemleri topa tuttu! İşte transfer mesajı veren, Kocaman'ı yorumlayan, Beşiktaş'ın transferleri ile Aslantepe'yi yorumlayan, Arda'ya neden 'lan' dediğini açıklayan Yıldırım'ın bomba sözleri.

    TRANSFER YAPACAK MI?
    "Aykut hoca benle Antalya"ya gitmeden önce görüştü. 1 oyuncu düşündüğünü söyledi. Kendisine karışmıyoruz biz.. İstediği mevkiye istediği oyuncuyu bulur ve söylerse alırız"

    "Bir mukavele imzalıyorsunuz herkesin aynı şekilde hareket etmesi lazım. Arkasında durmak sözü yanlış. Sezon sonunda duruma bakar değerlendiririz. Yanlış mı doğru mu yapmış, sezon sonunda bakılır. Başarı da neye göre başarı, bunu da değerlendirmek lazım".

    "3 büyüklerin düşüşü Anadolu"nun yükselişi faydalı mı zararlı mı buna kamuoyunun yorum yapmasında yarar var. Ama şu da var, bazen insanlar yorulur. Yıllardır Türkiye Ligi"ni sürükleyen motive eden de 3 büyüklerdir. Bir yorulma anları olacaktır"

    "Beşiktaş"ın transferlerini tabii ki kıskanmıyorum.. Gayet güzel, transfer yapsınlar. Bizim takım oyuncuları kendi kapasitelerini verseler, üstünü de vermesinler Türkiye"yi hallaç pamuğu gibi atarız."

    'ASLANTEPE'Yİ KISKANMIORUM'

    "Aslantepe"yi kıskanmıyorum tabii ki.. Bizim stadımız hepsinden kullanışlı ve iyi. Orası yeni yapılmıştır. Fenerbahçe kendi imkanı ile bunu yapmıştır. Bankalar, yöneticilerin fedakarlığı, taraftardan kombine ile elde edilen gelirlerle yapılmıştır. 100 milyon dolardan aşağı yapamazsınız bugün. Bunun için Aslantepe"yi, Beşiktaş yaparsa Beşiktaş"ı kıskanmam. Hepsi bu ülkenindir. Keşke her yerde bu statlar güzelleştirilse"

    "Herkes kadar şampiyonluk şansımız var. Daum"u ilk getirdiğimizde 8 puan fark vardı, Rize ile başladık ve puan farkı indi , şampiyon olduk. İkinci ile aramazda da 4-5 puan fark vardı. Futbolda her şey olabilir. Ben inanıyorum onlar da inanacaktır. İnanıyorsak çalışırsak olmayacak bir şey yok".

    ARDA YORUMU

    "Arda"ya 'lan' demişiz. Benden küçük herkese aynı kelimeyi kullanabilirim, benden büyükler de bana kullanabilirler. Bu samimiyet işi. Bazıları benden rahatsızlıklarından dolayı, diş geçiremedikleri için karalamak adına mevzuu bulamıyorlar ve kendi kendilerini tatmin ediyorlar".

    "Fenerbahçe maçlarında penaltıyı rahat vermiyor hakemler. Aykut da bunu dedi. Başka bir konu yok. Hakem kural neyse onu verecek. Mehmet Topuz"u atması gerekiyorsa atacak. Sarı kırmızı neyse verecek. Ama hata yapıyor, sonra ıslıklıyor taraftar protesto başlıyor ve maçın hakimiyetini kaybediyor..

    Geçen sene 5 metre hareketli topta Yunus Yıldırım oyunu devam ettirdi, Trabzonlu oyuncu kullandı atışı gol oldu maç 1-1 bitti. İyi oynadık goller kaçırdık olmadı kısmet değilmiş dedik. Aslında suçlu hakem, kuralı uygulamadı. Biz cezayı yedik, şampiyonluk verdik. Halen o kişi hakemlik yapıyor. Kural Biz de insanız. Bu kadar beklentiler var. Geçen sene herkes ağladı, futbolcular eve polsile gitti. O evine güle oynaya gitti. Maçı idare etti parasını da aldı gitti üstelik.. Sorumluluğu biz taşıdık. Hiç sorumluluk yok mu hakemde? İkinci devre her şeyi konuşurum. Oğuz Sarvan"a da Mahmut Özgener"e de söyledim. Herkese eşit olacaklar. Cüneyt Çakır iyi deniyor, G.Saray Beşiktaş maçını alın seyredin görün. Hakemler iyi değiller. Biz susuyoruz. Ben konuşmadığım için diğerleri de konuşmuyor. Herkes susuyor. Ama şuan hakemler maçların üstüne etki ediyor..

    "Gerekirse Kulüpler Birliği rozetini kenara bırakır konuşuruz. Sporda kaos olmasın diye elimizden geldiğince, hakkımız yendiği halde konuşmuyoruz. Ama biraz da hakemler buna yön verecekler doğru kararlarıyla. Kuddusi Müftüoğlu muazzam maç yönetti Ankaragücü"ne yenildik. Hiçbir lafımız yok. Ama bazı maçlar var ki hakemler taç atışı ile oyunun kaderine etki ediyor. Bizim istediğimiz herkese eşit mesafede olsunlar."




    Yıldırım bombaladı: İkinci yarı susmam Yorumları