Eskişehirspor nokta trasnfer yapacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-25-2010 (18:12)   Son Mesaj: 12-25-2010 (18:12)    Cevap: 0    Gösterim: 390  

    12-25-2010

    Eskişehirspor nokta trasnfer yapacak

    Eskişehirspor nokta trasnfer yapacak
    Eskişehirspor Asbaşkanı Mesut Hoşcan, oyuncularla ilgili teknik heyetin yönetime sunacağı son raporun beklendiğini söyledi.

    Hoşcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un ligin ilk yarısında oynadığı futbolla adından sıkça söz ettiren bir takım haline geldiğini belirterek, aynı takım ruhu ve öz güvenle ligin ikinci yarısında çıkışlarını sürdüreceklerini kaydetti.
    Eskişehirsporlu bazı oyuncuların transfer edileceği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

    ''Teknik direktör Bülent Uygun'un göreve gelmesinin ardından iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı da devam ettirmek istiyoruz. Çok iyi oyunculara sahibiz. Batuhan Karadeniz, Sezer Öztürk ve Tello'nun transfer edileceği yönünde basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Teknik heyetin yönetimin kuruluna vereceği geniş kapsamlı raporun ardından takımda kalacak oyuncularımızı belirleyeceğiz. Eksik görülen mevkilere ise nokta transferler yapmayı düşünüyoruz.''

    Hoşcan, Eskişehirspor'un Antalya kampını başarı ile tamamlayıp, hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğini bildirdi.




    Eskişehirspor nokta trasnfer yapacak Yorumları