Necati F.Bahçe'yi reddetmiş   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-25-2010 (12:13)   Son Mesaj: 12-25-2010 (12:13)    Cevap: 0    Gösterim: 382  

    12-25-2010

    Necati F.Bahçe'yi reddetmiş

    Necati F.Bahçe'yi reddetmiş
    İsmi son dönemde Galatasaray’la anılan Necati Ateş’in geçen sezon Fenerbahçe’nin transfer teklifini reddettiği öğrenildi.

    F.BAHÇE TRANSFER SÜRECİNİ UZATTI BEN DE VAZGEÇTİM
    Radyospor"da Özgür Sancar"la Haber Özel Programı"nda açıklama yapan Necati, "Fenerbahçe"den geçen sezon transfer teklifi almıştım. Süreç uzadı, bu yüzden vazgeçtim. Belki bu sürecin sonunda Fenerbahçe"ye transferim gerçekleşecekti; ama ben beklemeyi tercih etmedim. Vazgeçtim. Antalya"da kalmayı seçtim" dedi.

    G.SARAY"A DÖNMEK İSTERİM AMA ORTADA BİR TEKLİF YOK

    Galatasaray"ı evi gibi gördüğünü ve her zaman takımına dönmek istediğini belirten Necati, "Galatasaray"dan gelebilecek bir teklif beni hem onurlandırır hem gururlandırır. Demek doğru işler yapıyorsunuz ki tekrardan büyük takımlarla anılıyorsunuz. Galatasaray, benim yuvamdır, evimdir: Bana çok şey katmıştır. Her zaman dönmek için tabii ki umut ederim. Fakat ben Antalyaspor"un kontratlı futbolcusuyum. Buraya gerçekten bağlıyım. Bir teklif gelirse kulübüme başkanım ve hocamla görüşürüz isteğimi dile getiririm. Ama ortada bir şey olmadığı halde varmış gibi gösterilmesi hem bana hem Galatasaray"a hem de Antalyaspor"a zarar veriyor" şeklinde konuştu.

    Hürriyet




    Necati F.Bahçe'yi reddetmiş Yorumları