Beşiktaş'ın en golcü ismi Bobo   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-25-2010 (11:12)   Son Mesaj: 12-25-2010 (11:12)    Cevap: 0    Gösterim: 508  

    12-25-2010

    Beşiktaş'ın en golcü ismi Bobo

    Beşiktaş'ın en golcü ismi Bobo
    Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun ilk yarısını 28 puanla 5. sırada bitiren ve 17 maçta 25 gol atan Beşiktaş'ta ilk yarının en skorer ismi Brezilyalı forvet oyuncusu Bobo oldu.

    Bobo, ilk yarıda attığı 7 golle siyah-beyazlı takımın en skorer ismi olarak dikkati çekti.
    Ligin ilk yarısında sadece 10 maçta forma giyen Brezilyalı futbolcu, 7 karşılaşmada oynamamasına rağmen takım arkadaşlarından daha fazla gol atma başarısı gösterdi.

    Ligde 2. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kadroda yer almayan ve 11. haftadaki Kasımpaşa mücadelesine kadar forma şansı bulan yıldız oyuncu, sakatlığı nedeniyle kalan karşılaşmalarda formasından uzak kaldı. Buna rağmen başarılı bir grafik çizen siyah-beyazlı oyuncu 11. haftaya kadar gollerini attı. Ligin ilk haftasında Bucaspor karşısında takımının tek golünü atan Bobo, Ankaragücü ve Medical Park Antalyaspor maçlarında 2'şer gol atma başarısı gösterirken, Manisaspor ve Sivasspor maçlarında da 1'er gole imza attı.

    Brezilyalı oyuncunun gol attığı maçlarda Beşiktaş, 4 galibiyet ve 1 yenilgi alıp 12 puan topladı.

    -NOBRE'DEN 4 GOL-

    Siyah-beyazlı ekibin bir diğer golcüsü Nobre ise takımı adına 4 gol kaydetti.

    Beşiktaş'ta skorer kimliğini fazla gösteremeyen tecrübeli oyuncu, 12 maçta forma giyerken, 4 golün altına imza attı.

    Nobre, Kardemir Karabükspor mücadelesinde 2 gole birden imza atarken, kalan maçlarda genelde suskun kaldı. Kardemir Karabükspor maçından sonraki hafta Ankaragücü'ne 1 gol daha atan siyah-beyazlı oyuncu, 9 hafta gol kaydedemedi. Ligde son olarak derbi mücadelesinde Galatasaray karşısında gol sevinci yaşayan Nobre, ilk yarının son 3 haftasında ise gol atma başarısı gösteremedi.

    -GUTİ'NİN GOLLERİ PENALTIDAN-

    Nobre gibi ilk yarıda 4 kez rakip fileleri havalandıran İspanyol yıldız Guti, bu gollerin tamamını penaltıdan buldu.

    Kardemir Karabükspor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarında kazanılan penaltıları kullanan Guti, bunları gole çevirme başarısı gösterdi.

    Tecrübeli oyuncu, Kasımpaşa maçında ise kazanılan penaltıyı gole çeviremedi ve takımının kazanma şansını yitirmesine neden oldu.

    -HOLOSKO'DAN 2 GOL-

    Bobo, Nobre ve Guti dışında gol sevinci yaşayan bir diğer oyuncu da Filip Holosko oldu.

    Holosko, Bobo ve Nobre'ye göre daha fazla süre sahada kalmasına rağmen sadece 2 gole imza attı. Slovak oyuncu ligdeki gol sevinçlerini Konyaspor ve Bursaspor maçlarında yaşadı. Siyah-beyazlı oyuncu, 90 dakika oynadığı Eskişehirspor maçından sonra sakatlanınca Gaziantepspor maçında takımından uzak kaldı.

    -SADECE 4 OYUNCU 1 GOLÜN ÜSTÜNE ÇIKABİLDİ-

    Beşiktaş'ta sadece 4 oyuncu 1 golün üstüne çıkabildi.

    7 gollü Bobo'nun yanı sıra 4'er gol atan Guti ve Nobre ile 2 gollü Holosko, ligde 1'den fazla gol atan Beşiktaşlı oyuncular oldular.

    -DİĞER GOLCÜLER-

    Siyah-beyazlı takımda Bobo, Guti, Nobre ve Holosko'nun dışında 7 oyuncu daha ligde gol sevinci yaşadı.

    Beşiktaş'ta Quaresma, Hilbert, İsmail, İbrahim Toraman, Ekrem, Ali Kuçik ve Necip takımlarına gol kazandıran oyuncular oldu.

    -KONYASPORLU KERE, BEŞİKTAŞ'A GOL KAZANDIRDI-

    Ligde 25 gol atan Beşiktaş'a 1 golü ise Konyasporlu Kere kazandırdı.

    Fiyapı İnönü Stadı'nda Konyaspor ile oynanan maçta Kere kendi kalesine gol atınca siyah-beyazlı ekip, 1 golü daha hanesine yazdırmış oldu.

    -GOLSÜZ GOLCÜLER-

    Sezonun ilk yarısında hücum hattında sıkıntılar yaşayan Beşiktaş'ta hücum hattında yer almalarına rağmen bazı oyuncular çok etkisiz kaldı.

    İspanya'dan büyük umutlarla transfer edilen Nihat'ın yanı sıra Rusya'dan dönüş yapan Fatih Tekke ve bonservis bedeli nedeniyle hep gündemde olan Tabata oynadıkları maçlarda suskun kaldılar.

    Nihat, bu sezon sadece UEFA Avrupa Ligi'nde gol sevinci yaşarken, ligde gol atamadı. Ligde sadece 2 maçta forma şansı bulan ve 33 dakika sahada kalabilen Fatih gol sevinci yaşamazken, Tabata da daha fazla forma şansı bulmasına rağmen yine sessiz kalan oyuncular oldular.


    -GOLCÜLER-


    Beşiktaş'ta gol atan oyuncuların ise şöyle:

    Bobo...........: 7 Gol

    Guti...........: 4 Gol

    Nobre..........: 4 Gol

    Holosko........: 2 Gol

    Quaresma.......: 1 Gol

    Hilbert........: 1 Gol

    İsmail.........: 1 Gol

    İbrahim Toraman: 1 Gol

    Ekrem..........: 1 Gol

    Ali Kuçik......: 1 Gol

    Necip..........: 1 Gol

    Not: Beşiktaş'ın 25 golünden 1'ini ise Konyasporlu Kere kendi kalesine attı.




    Beşiktaş'ın en golcü ismi Bobo Yorumları