Avrupa Ligi'ne kimin ismi verilecek?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-25-2010 (10:09)   Son Mesaj: 12-25-2010 (10:09)    Cevap: 0    Gösterim: 626  

    12-25-2010

    Avrupa Ligi'ne kimin ismi verilecek?

    Avrupa Ligi'ne kimin ismi verilecek?
    Yeni transferlerle birlikte yabancı sayısının 14'e ulaştığı Beşiktaş'ta kurallar gereği Fernandes, Avrupa Ligi'nde forma giyemeyecek. Schuster, ya Simao ya da Almeida'dan birine bu arenada şans verebilecek.

    Yaptığı transferlerle sezon başında olduğu gibi devre arasının da şu an için "transfer şampiyonu" olarak nitelendirilen Beşiktaş"taki yabancı sayısı, 14"e kadar yükseldi. Son olarak Simao Sabrosa, Manuel Fernandes ve Hugo Almeida"yla anlaşan Siyah-Beyazlılar"da, kurallar gereği 6 yabancının oynayacağı Türkiye"de kimlerin 11"in dışında kalacağı büyük merak konusu... Tabii bu konunun dışında Avrupa Ligi"nde yoluna devam eden Kara Kartallar"da, Manuel Fernandes, eski takımı Valencia"nın Şampiyonlar Ligi"nde yoluna devam etmesinden dolayı bu sezon Avrupa"da yer alamayacak.
    Bir kişi oynayabiliyor

    UEFA kuralları gereği devre arasında yapılan transferlerden Avrupa kupalarında boy göstermiş isimlerden sadece 1"i, yeni listede yer alabiliyor. Werder Bremen Devler Ligi"ne, Atletico Madrid"de Avrupa Ligi"ne veda ettikleri için Simao ve Almeida"dan biri, kupada oynayabilecek. Teknik direktör Bernd Schuster"in talimatı doğrultusunda bu ikiliden sadece biri, Avrupa"da mücadele edebilecek.

    Fanatik




    Avrupa Ligi'ne kimin ismi verilecek? Yorumları