Aslı Sevinç Ceyhan Belediye'de   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-25-2010 (00:13)   Son Mesaj: 12-25-2010 (00:13)    Cevap: 0    Gösterim: 452  

    12-25-2010

    Aslı Sevinç Ceyhan Belediye'de

    Aslı Sevinç Ceyhan Belediye'de
    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediye, Panküp Kayseri Şeker'de forma giyen aslı Sevinç ile anlaşmaya vardı.

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediye, Panküp Kayseri Şeker'de forma giyen aslı Sevinç ile anlaşmaya vardı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi"nde mücadele eden Ceyhan Belediye, Panküp Kayseri Şeker"den Aslı Sevinç ile anlaştı.

    Ceyhan Belediye Genel Menajeri Fatih Yücel yaptığı yazılı açıklamada Panküp Kayseri Şeker"den Aslı Sevinç"i renklerine bağladıklarını bildirildi. Yücel, "Lige verilen aradan faydalanıp eksik gördüğümüz yerlere transferler yapıyoruz. Daha önce Amerikalı Jia Perkins" renklerimize bağladık. Bu gün de Panküp Kayseri Şeker"den Aslı Sevinç ile anlaştık." dedi.

    Öte yandan yeni transfer Aslı"nın önümüzdeki hafta içinde Ceyhan"da takımla birlikte idmanlara çıkacağı belirtildi. Bu sezon Panküp Kayseri Şeker forması ile 9 maça çıkan Aslı Sevinç, maç başına ortalama 5:37 dakika süre alarak, 2.89 sayı, 1.8 ribaund ve 0.4 asist ortalamalarına ulaştı.




    Aslı Sevinç Ceyhan Belediye'de Yorumları