Mehmet Batdal yuvasına dönüyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-24-2010 (19:09)   Son Mesaj: 12-24-2010 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    12-24-2010

    Mehmet Batdal yuvasına dönüyor

    Mehmet Batdal yuvasına dönüyor
    Sezon başında bonservis ödenmeden Galatasaray’a gelen genç golcü Mehmet Batdal’ın, devre arasında Buca’ya yakın olduğu öğrenildi.

    Sezon başında bonservis ödenmeden Galatasaray"a gelen genç golcü Mehmet Batdal"ın, devre arasında Buca"ya yakın olduğu öğrenildi.

    Radyopsor"da Erdem Soncul"a konuşan Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, ''Mehmet Batdal "ı transfer edebiliriz."" dedi.

    Yaykıran yıldız futbolcuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Mehmet sözleşme sorununu halletsin, bonservisini eline alsın, gelsin formamızı giysin, biz de çok isteriz, Mehmet de zaten bunu istiyor." dedi.

    Mehmet"in hiç şans bulmadığını da sözlerine ekleyen Timur Yaykıran, ''Konyaspor maçında bile Mehmet'e şans verilmedi. Şimdi bir de Anıl Dilaver gibi genç bir oyuncu çıkış yaptı. Anıl'la birlikte Mehmet'in Galatasaray'da hiç şansı kalmadı. Bucaspor'a gelme şansı da bir o kadar arttı. Gelmesini çok isteriz, o da ister." şeklinde konuştu.

    Galatasaray sezon başında bonservis ödemeden transfer ettiği Mehmet Batdal"ı sezon sonuna kadar kiralık olarak verebileceği, Hagi"nin de bu yönde rapor hazırladığı öğrenildi




    Mehmet Batdal yuvasına dönüyor Yorumları