Karabükspor transferde temkinli   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-24-2010 (18:13)   Son Mesaj: 12-24-2010 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 503  

    12-24-2010

    Karabükspor transferde temkinli

    Karabükspor transferde temkinli
    Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz takımdan gidecek oyuncuların 10 gün içinde belli olacağını ve 3-4 transfer yapacaklarını söyledi.

    Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor'un Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz takımdan gidecek oyuncuların 10 gün içinde belli olacağını ve 3-4 transfer yapacaklarını söyledi.

    Metin Türker Tesisleri'nde haftalık olağan basın toplantısı yapan Metin Yılmaz, sezon içerisinde eksik yönlerini gördüklerini belirterek, "Oyuncularımızdan bazıları beklentileri verirken, bazıları da bu beklentilerimizi veremedi. Futbol duygusal bir hadise değil. Futbolcu arkadaşlarımın hepsine insanlık ve karakter noktasında kefilim. Ama bunlar kulüpte kalmak için yeterli değil. Ne yazık ki yollarımızı ayırmak zorunda kalacağımız oyuncular olacak. Teknik ekibimizin verdiği rapor doğrultusunda takımdan gidecek oyuncular 10 gün içersinde belli olacak" dedi.

    Yılmaz, transferde bonservisi elinde olan oyuncuları tercih edeceklerini de ifade ederek, "Gidenlerin yanında gelenler olacak. Takıma 3 ya da 4 oyuncu daha transfer etmek istiyoruz. Transferini düşündüğümüz isimler belli ve bildiğimiz oyuncular. Karabükspor bilmediği, izlemediği bir oyuncuyu transfer etmez. Bonservisi elinde olan oyuncularımız ilk tercihimiz olacaktır. Takım kadromuzu 25 kişi ile sınırlamak istiyoruz. Hedefimiz 3 Ocak'taki Antalya kampına transferlerimizle birlikte gidebilmek. Özellikle iki yıldır bu konuda büyük gayret gösteriyoruz. Takımı buradan kampa tam göndermek ve kampta takım ruhunu yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

    Açıklamasında son olarak Emenike'nin transferi için resmi bir teklif gelmediğini sözlerine ekleyen Yılmaz, şöyle devam etti:

    "Şu ana kadar bizlere gelen resmi bir teklif yok. Olmayan bir teklifin de üzerine konuşmanın bir manası yok. Sağdan soldan duyduğumuz, gördüğümüz haberler var. Bu haberlerin aslı yok. Bize resmi bir teklif gelirse de yönetim kururu olarak oturup değerlendirdikten sonra karar veririz."




    Karabükspor transferde temkinli Yorumları