Müftüoğlu'na imam ve müezzin desteği   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-24-2010 (15:09)   Son Mesaj: 12-24-2010 (15:09)    Cevap: 0    Gösterim: 338  

    12-24-2010

    Müftüoğlu'na imam ve müezzin desteği

    Müftüoğlu'na imam ve müezzin desteği
    Milliyet ve Zaman gazetelerinin anketinde ''Yılın Spor Adamı'' adayı gösterdiği Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Emin Müftüoğlu'na bir destek de Alanya Müftülüğünden geldi.

    Alanya Müftüsü Ahmet Hamdi Başpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki gazetenin ''Yılın Spor Adamı'' adayı gösterdiği Emin Müftüoğlu'na oy desteği vermek için çalışma başlattıklarını söyledi.
    Pazartesi günü tüm imam ve müezzinlerle toplantı yapacaklarını ve verilecek destek konusunda fikir alışverişinde bulunacaklarını anlatan Başpınar, Emin Müftüoğlu'nu bu toplantıya davet ettiklerini kaydetti.

    Başpınar, ilçedeki imam ve müezzinlerin Müftüoğlu'na gerek kupon göndererek, gerekse internetten oy vererek destek sağlayacağını bildirdi. İmam ve müezzinlerin, Emin Müftüoğlu için oy kullanılması konusunda yakınlarına telkinde bulunacağını da belirten Başpınar, Müftüoğlu'nun, başarılı bir spor adamı olduğunu, yaptığı işlerle hem Türkiye'nin, hem de Alanya'nın tanıtımına çok önemli katkı sağladığını dile getirdi.

    Başpınar, Müftüoğlu için dualarını eksik etmeyeceklerini de sözlerine ekledi.




    Müftüoğlu'na imam ve müezzin desteği Yorumları