Bucaspor'dan transfer açıklaması   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-24-2010 (15:11)   Son Mesaj: 12-24-2010 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 484  

    12-24-2010

    Bucaspor'dan transfer açıklaması

    Bucaspor'dan transfer açıklaması
    Timur Yaykıran, transfer görüşmelerinin sonuçlarının, transfer döneminin başladığı ocak ayı başında kesinleşmiş olacağını bildirdi.

    Spor Toto Süper Lig takımlarından Bucaspor'un kulüp basın sözcüsü Timur Yaykıran, transfer görüşmelerinin sonuçlarının, transfer döneminin başladığı ocak ayı başında kesinleşmiş olacağını bildirdi.
    Timur Yaykıran, yazılı açıklamasında, lig arası nedeniyle tatile giren takımın, 27 Aralık'ta ikinci yarı hazırlıklarına başlamak üzere Antalya'da kampa gireceğini belirtti.

    Tüm dünyada etkili olan kötü hava şartları sonucu ülkelerine gidiş gelişte kaybettikleri zaman nedeniyle Noel tatillerini yılbaşı tatilleriyle birleştirip yönetimden izin alan bazı yabancı oyuncuların, kampa yılbaşı sonrasında dahil olacağını ifade eden Yaykıran, Fenerbahçe maçında Mulemo'nun grip nedeniyle kadrodan çıkarılmış, Leko'nun ise hafif sakatlığı ve teknik direktör Samet Aybaba'nın tercihi dolayısıyla forma giyemediği, Manucho'nun ise babasının rahatsızlığı nedeniyle kampa geç katılacağını kaydetti.

    Yaykıran, transfer görüşmelerini sürdürdüklerine değinerek, ''Oyuncuların Noel ve yılbaşı tatili nedeniyle ülkelerine dönmesinden ötürü, transfer görüşmelerimizin sonuçları, transfer döneminin başladığı Ocak ayı başında kesinleşmiş olacaktır. Bu, yürütmekte olduğumuz tüm transfer görüşmeleri için de geçerlidir. Bu vesileyle tüm Hristiyan dünyasının Noel bayramını içtenlikle kutlar, her yeni Noel'in tüm dünyaya ve insanlığa barış, mutluluk getirmesi için bir vesile olmasını dileriz'' dedi.




    Bucaspor'dan transfer açıklaması Yorumları