Şenol Güneş'in ilginç çocuk şartı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-24-2010 (10:13)   Son Mesaj: 12-24-2010 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 531  

    12-24-2010

    Şenol Güneş'in ilginç çocuk şartı!

    Şenol Güneş'in ilginç çocuk şartı!
    Transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da Güneş; yaşı geçmiş, çocukları okul çağına gelmiş futbolcu istemedi.

    Önerilen ilk isimler arasında Kahlenberg, Pogrebnyak ve Kienast var Trabzonspor'da devre arası teknik heyet ve yöneticilerin gündemi beklendiği gibi transfer... Teknik direktör Şenol Güneş, Futbol İzleme Komitesi ile birlikte yapacağı transfer zirvesinde kendisine önerilen bir düzineye yakın oyuncu ve bir o kadar da yabancı futbolcular içerisinden üç ya da iki oyuncu tercih edecek. Kulübe yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Güneş'in önüne sunulacak listede şu isimler yer alıyor: Thomas Kahlenberg (Danimakralı orta saha oyuncusu) Pavel Pogrebnyak (Rus forvet), Roman Kienast (Strum Graz'dan forvet), Yekta Kurtuluş (Kasımpaşa), Gökhan Süzen (İstanbul BŞB), Aykut Güler (Bölgesel Geliştirme Ligi- Gaziosmanpaşa/ 16 yaşında) Teknik direktör Şenol Güneş, yapılacak ara transferde iki konuya oldukça dikkat ediyor ve Futbolcu İzleme Komitesi'nde bu konuya hassasiyet göstermelerini istedi.
    EYVAH GÜNEY AMERİKALI!

    Güneş, öncelikle yaşı geçkin, çocukları okul çağına gelmiş futbolcu istemediğini söyledi. Çocuğu olmayan ya da okul çağına gelmemiş isimlerin tercih edeceklerini söyledi. Güneş ikinci olarak da, eğer Güney Amerikalı bir futbolcu transfer edilecekse, Avrupa'yı görmüş, orada yaşamış olmasına önem verdiğini anlattı. Güneş, ilk kez ülke dışına çıkan futbolcularda sorun çıktığını, bu isimlerin liste dışı tutulmasını istedi. Olumlu örnek olarak Belçika'da uzun süre kalmış Colman'ı, olumsuza ise memleket hasretiyle ülkesine dönen Kolombiyalı Teofilo'yu gösterdi. Öte yandan ayrılmak isteyen Zafer Yelen ile Sezer Badur'a da yardımcı olunma kararı alındı.




    Şenol Güneş'in ilginç çocuk şartı! Yorumları