Erciyesspor'dan Genel Kurul kararı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-23-2010 (20:11)   Son Mesaj: 12-23-2010 (20:11)    Cevap: 0    Gösterim: 464  

    12-23-2010

    Erciyesspor'dan Genel Kurul kararı

    Erciyesspor'dan Genel Kurul kararı
    Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantı sonrasında genel kurul kararı aldı.

    Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantı sonrasında genel kurul kararı aldı. Erciyesspor Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, 8 Ocak 2011'de genel kurul yapılacağını ve yeni başkan seçileceğini söyledi.

    Erciyesspor Yönetimi bu gün akşam saatlerinde yaptığı toplantı sonrasında genel kurula gitme kararı aldı. Karar, Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci tarafından açıklandı. Büyükkeçeci yaptığı açıklamasında, "Başkanımız Hidayet Aydoğdu takımı iyi yerlere getirmek için uğraş verdi. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle Kayseri'ye pek gelip gidemedi. Bu durum takım üzerinde olumsuz etki yaptı. Kendisine bu işi fazla yürütüp yürütemeyeceğini sorduk. Telefonla bize döndü ve kulübe faydalı olamadığını söyledi. Yönetimin alacağı karara saygı duyacağını söyledi" dedi.

    Yönetim olarak toplandıklarını ve genel kurul kararı aldıklarını yineleyen Şadi Büyükkeçeci, "8 Ocak 2011 yılında genel kurulu gerçekleştireceğiz. Bizler bu güne kadar maddi katkılarından dolayı Hidayet Aydoğdu beye teşekkür ediyoruz. Yeni gelecek olan yönetimin Erciyesspor'a faydalı olacağına inanıyoruz. Biz hedefimizi küçültmedik. Süper Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.




    Erciyesspor'dan Genel Kurul kararı Yorumları