Sinan'dan Galatasaray açıklaması!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-23-2010 (19:12)   Son Mesaj: 12-23-2010 (19:12)    Cevap: 0    Gösterim: 500  

    12-23-2010

    Sinan'dan Galatasaray açıklaması!

    Sinan'dan Galatasaray açıklaması!
    Galatasaray'a transfer olacağı iddialarıyla ilgili ''Transferi konuşmak için iyi bir zaman değil, tedavime odaklanacağım'' dedi

    Belçika'nın Standart Liege takımında forma giyen milli kaleci Sinan Bolat, Galatasaray'a transfer olacağı iddialarıyla ilgili ''Transferi konuşmak için iyi bir zaman değil, tedavime odaklanacağım'' dedi.
    Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Murat Ersavcı'yı ziyaret ederek imzalı formasını hediye eden Bolat, şu anda hiçbir Türk takımından resmi teklif almadığını belirtti.

    Sinan Bolat, bir Türk vatandaşı olarak Türkiye'de futbol oynamaya sıcak baktığını da kaydederek, 'İleride inşallah neden olmasın. Ancak, transferi konuşmak için iyi bir zaman değil, tedavime odaklanacağım'' ifadesini kullandı.

    Milli futbolcunun menajeri Kısmet Eriş ise ''Ne Adnan Sezgin'le ne başkasıyla görüşme oldu. Sinan'ın en kısa sürede sağlığına kavuşup oynaması lazım. Bu dönemde transferi konuşmak bence mantıksız'' diye konuştu.

    Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Ersavcı da AB dönem başkanlığı öncesinde Türkiye'yi ziyaret eden Belçika Başbakanı Yves Leterme'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde 15 dakika Sinan Bolat'tan bahsettiğini aktardı.

    Ersavcı, görüşmede Leterme'in en fazla Sinan'ın, geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Standart Liege-AZ Akmaar maçında, 1-0 yenik durumdaki takımını son dakikada attığı kafa golüyle beraberliğe taşımasını övdüğünü ve Türklerin Belçika'ya entegrasyon örneği olarak gösterdiğini anlattı.




    Sinan'dan Galatasaray açıklaması! Yorumları