Denizlispor'a kamp öncesi ödeme   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-23-2010 (17:12)   Son Mesaj: 12-23-2010 (17:12)    Cevap: 0    Gösterim: 531  

    12-23-2010

    Denizlispor'a kamp öncesi ödeme

    Denizlispor'a kamp öncesi ödeme
    Bank Asya 1. Lig'de averajla lider olan Denizlisporlu futbolculara kamp öncesi ödeme yapıldı.

    Yeşil siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, futbolculara kamp öncesi ödeme yapıldığı belirtilerek, ''Denizlispor'da profesyonel takım futbolcularına devre arası kampı öncesinde ödeme yapıldı. Başkan Mehmet Özsoy'un talimatıyla futbolcuların garanti paralarının bir kısmı ödendi'' denildi.
    Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve ligde uzun süre liderliğini sürdüren Denizlispor'da taraftarların çağrıları ile gerçekleştirilen yardım kampanyasına Denizlispor kulübünün de gold kartla destek vereceği bildirildi.

    Denizlispor'un, kampanyaya katılan ilk 10 Denizlispor taraftarına gold kart hediye edeceği, bu kişilerin Denizlispor maçlarını kapalı tribünden izleyeceği açıklandı.

    Bu arada Denizlispor, Antalya'da yapacağı kampın programını değiştirdi. Saha zemini ile kullanım kolaylığı bakımından Kremlin Palas'ı tercih eden yeşil siyahlılar, 27 Aralık'ta Antalya'da olacak.

    Denizli'de bulunan futbolcuların 27 Aralık Pazartesi sabahı Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nden Antalya'ya hareket edeceği, Denizli'de olmayan futbolcuların ise doğrudan kampın yapılacağı otele geleceği kaydedildi.




    Denizlispor'a kamp öncesi ödeme Yorumları