Fenerbahçe bu iki ismin peşinde   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-23-2010 (17:11)   Son Mesaj: 12-23-2010 (17:11)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    12-23-2010

    Fenerbahçe bu iki ismin peşinde

    Fenerbahçe bu iki ismin peşinde
    Bucaspor'a mağlup olarak sezonun ilk yarısını kapatan Fenerbahçe'de gözler, Yıldırım ile Aykut Kocaman'ın yapacağı özel toplantıya çevrildi.

    Fenerbahçe'de gözler transferde!
    Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor'a mağlup olarak sezonun ilk yarısını kapatan Fenerbahçe'de gözler, Başkan Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yapacağı özel toplantıya çevrildi. Daha önce kararsız olan Aykut Kocaman'ın özellikle iki transfer istediği ve ilk yarının raporunu başkan Aziz Yıldırım'a sunacağı öğrenildi.

    Aykut Kocaman'ın, futbolcuların ilk yarı performanslarına kadar en ince detayların bulunduğu raporunu Başkan Aziz Yıldırım'a sunacağı ve bu ikilinin özel bir görüşme yapacağı bildirildi.

    Fenerbahçe, daha önce ön görüşmelerini yaptığı isimleri sır gibi saklarken, Fransız basını sarı lacivertli kulübün iki isimle ilgilendiğini iddia etti. Lyon orta sahasının en önemli isimlerinden Kamerunlu Jean Makoun için Fenerbahçe'nin ısrarcı olduğu belirtilen haberde, görüşmelerin bir süredir devam ettiği de ifade edildi.

    Fransız basınının bir diğer iddiası ise Fenerbahçe'nin, Marsilya'nın solbeki Taiwo ile ilgilendiği üzerine. Gazetelerde yer alan habere göre Fenerbahçe'nin, Nijeryalı defans oyuncusunun transferi için menajerler aracılığı ile görüşmeler yaptığı belirtiliyor.




    Fenerbahçe bu iki ismin peşinde Yorumları