FC Inter'de Benitez belirsizliği   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-23-2010 (11:09)   Son Mesaj: 12-23-2010 (11:09)    Cevap: 0    Gösterim: 529  

    12-23-2010

    FC Inter'de Benitez belirsizliği

    FC Inter'de Benitez belirsizliği
    İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) son şampiyonu FC Inter'de İspanyol Teknik Direktör Rafael Benitez'in mavi-siyahlı ekiple devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.

    İtalyan spor basınına yansıyan haberlerde, Kulüp Başkanı Massimo Moratti'nin Benitez'e sahip çıkmasına karşın, kulüp içerisinde teknik adam arayışlarının devam ettiği ifade ediliyor. Ortaya çıkan bu ikili durumun İspanyol teknik adam cephesinde de rahatsızlık yarattığı gelen haberler arasında yer alıyor.
    Benitez yönetimindeki FC Inter, geçen hafta sonu Birleşik Arap Emirlikleri'nin ev sahipliğinde düzenlenen Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşmış olması Benitez'in işine son verileceği dedikodularının önüne geçemedi. İspanyol teknik adamla ligde çıktığı 15 maçta, 6 galibiyet alan, 5 maçta berabere kalıp 4 maçı da yitiren FC Inter'de yöneticilerin bu performansından memnun olmadığı ve teknik adam arayışı içerisinde oldukları iddia edildi.

    İtalyan medyasında bugüne kadar Benitez'in yerine Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımını çalıştıran Luciano Spalletti ile İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörlüğünü yapan Fabio Capello'nun adları geçiyordu. İtalyan medyasında dün bu isimlere, geçen sezon AC Milan'ı çalıştıran Leonardo Araujo da eklendi.

    İtalyan spor kamuoyunun gündemini meşgul eden haberlerde, Kulüp Başkanı Moratti'nin Benitez'e destek açıklamaları yapmasına karşın kendisinin sözleşmesini fesh edebilecek bir formül arayışında olduğu ve takımın başına Brezilyalı Leonardo Araujo'yu getirmeyi planladığı ileri sürüldü.

    FC Inter Başkanı Moratti ise basında yer alan bu iddiaları, ''Leonardo ile bir temas yok'' diyerek yalanlarken, Benitez'in halen teknik direktörleri olduğunu vurguladı.




    FC Inter'de Benitez belirsizliği Yorumları