Trabzonspor'dan Jovanovic'e sıkı pres   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-23-2010 (10:13)   Son Mesaj: 12-23-2010 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 359  

    12-23-2010

    Trabzonspor'dan Jovanovic'e sıkı pres

    Trabzonspor'dan Jovanovic'e sıkı pres
    Başkan Sadri Şener'in, “Gelmesini istedik ama Türkiye'yi düşünmüyor” diyerek ilgilendiklerini doğruladığı Sırp futbolcu için Trabzonspor'un ısrarlarının devam ettiği öğrenildi.

    Trabzonspor"da devre arası transferi için öncelik forvet olarak belirlenirken yönetimin izlediği rota da büyük ölçüde şekillendi. Bordo-Mavililer"in başkanı Sadri Şener, kısa bir süre önce de adı kendileriyle anılan Liverpool"un yıldızı Milan Jovanovic"i doğrulayıp, "Kendisiyle ilgilendik ama olmadı, Türkiye"ye gelmek istemiyor" derken, bu konudaki ısrarların ise sürdüğü öğrenildi. Karadeniz temsilcisinin Javonovic"in menaceriyle irtibatı koruduğu ve şampiyonluk için böyle bir oyuncuya duyulan gereksinim sebebiyle kesenin ağzını da açmaya hazırlandığı bildirildi.
    Kesin kararı değil

    Kiralama seçeneği de Trabzonspor"un peşinde olduğu olasılıklar arasında. Ancak bu cephede de ne Sırp oyuncunun kulübü Liverpool ne de kendisi kesin bir karar vermiş değil. Aceleci olmamayı planlayan Bordo-Mavililer, forvet transferini yeni yılın ilk günlerinde taraftara bir yılbaşı armağanı şeklinde sunmayı planlıyor.




    Trabzonspor'dan Jovanovic'e sıkı pres Yorumları