Hagi: Dengeli bir takım kuracağım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-23-2010 (00:12)   Son Mesaj: 12-23-2010 (00:12)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    12-23-2010

    Hagi: Dengeli bir takım kuracağım

    Hagi: Dengeli bir takım kuracağım
    Galatasaray Teknik Direktörü George Hagi birinci devrenin en iyi, en formda takımlarından birisine karşı oynadıklarına dikkati çekti.

    Galatasaray Teknik Direktörü George Hagi birinci devrenin en iyi, en formda takımlarından birisine karşı oynadıklarına dikkati çekti.
    Hagi, ''Zor maç olacağını biliyorduk. Eksik oyuncularımız vardı. Bana göre iyi bir maç oldu. Golü yedikten sonra maçın kontrolünü elimize aldık hem gol attık hem gol pozisyonları bulduk. Takımımdan memnunum. Organize olarak, disipline olarak çalıştık. Ne yazık ki galibiyet alamadık. Tolunay Hoca benim arkadaşım. Çok iyi bir takım kurmuş. Kendisini tebrik ediyorum'' şeklinde konuştu.

    Hagi, ikinci yarı hedefleri ve transferlerle ilgili olarak da şu bilgileri verdi:

    ''Sezon arası transferler yaparken iyi seçimler yapmak, gelecek oyuncuların takıma artı katkıda bulunmalarını istiyorum. Bunları da sadece yöneticilerle konuşuyorum. Yöneticiler bunları biliyor ve önümüzdeki günlerde gerekli kararları alacağız. Birlikte çalışıyoruz yönetimle. Oyuncularım artık beni tanımaya başladı. Ben de onları tanıyorum. Sakat oyuncularımız takıma dönüyor. İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. Gazetelerde yazıldığı gibi değil. Ben takımdaki arkadaşlarla iyi bir iletişim kurdum. Bu akşam oynadığımız oyun bunu gösterdi. Biz yöneticilerle yapacağımız seçimi iyi yaparız. Kuracağım takımın sahadaki oyununu ben kontrol etmek istiyorum. Ama hem ofansif, hem defansif olarak dengeli bir takım kurmak istiyorum.''

    (MRT-ERD)

    22.12.2010 23:13:23




    Hagi: Dengeli bir takım kuracağım Yorumları