'Real'in parçası olmak gurur verici'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-22-2010 (17:12)   Son Mesaj: 12-22-2010 (17:12)    Cevap: 0    Gösterim: 387  

    12-22-2010

    'Real'in parçası olmak gurur verici'

    'Real'in parçası olmak gurur verici'
    Alman milli takımının Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, Real Madrid'in bir parçası olduğu için gurur duyduğunu söyledi.

    Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen'den sezon başında İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan Alman milli takımının Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, Real Madrid'in bir parçası olduğu için gurur duyduğunu söyledi.
    Mesut, Alman Sportbild dergisine yaptığı açıklamada, teknik direktörün kendisine verdiği güvenin önemli olduğunu ve bunu Jose Mourinho'nun kendisine verdiğini belirterek, ''Bu teknik direktörün burada olması beni mutlu ediyor. Real Madrid'in bir parçası olduğum için gurur duyuyorum'' dedi.

    Kendisi için herşeyin olumlu olduğunu ifade eden Mesut, bunun için çok çalıştığını kaydetti.

    Real Madrid'de daha önce oynayan David Backham'ın 23 numaralı formasını giydiği ve Zinedine Zidan'ın mevkisinde oynadığının hatırlatılması üzerinde de Mesut, bu mukayeselerin kendisini rahatsız etmediğini belirterek, ''Nasıl bir potansiyelim olduğunu bilmesem transfer olmazdım'' diye konuştu.

    Mesut, Madrid'de taraftarların futbolcuları iyi günlerde el üstünde tuttuğu, başarısız olduğunda ise acımasızca eleştirdiği şeklinde yorum yapılması üzerine de ''Dünyanın en büyük kulübünde eleştiriler sert olur. Buna katlanmak lazım. Ben bunu yapabiliyorum'' şeklinde yanıt verdi.

    Bremen'de de çok başarılı ve güzel bir dönem geçirdiğini ifade eden Mesut, Werder Bremen ile her zaman Şampiyonlar Ligi'ne katıldığını ve Almanya Kupası'nı kazandığını hatırlattı.




    'Real'in parçası olmak gurur verici' Yorumları