Gaziantep'te G.Saray store açıldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-22-2010 (17:13)   Son Mesaj: 12-22-2010 (17:13)    Cevap: 0    Gösterim: 820  

    12-22-2010

    Gaziantep'te G.Saray store açıldı

    Gaziantep'te G.Saray store açıldı
    Gaziantep Galatasaray Store Mağazası, Gaziantep'in yeni yaşam alanı Sanko Park'ta açıldı.

    Gaziantep Sanko Park AVM'nin ikinci katında bulunan Galatasaray Store mağazasına gelen Galatasaraylı futbolculardan Lorik Cana ile Emre Çolak, sarı karmızılı taraftarlar tarafından tezahüratlarla karşılandı.
    Yoğun ilgi altında mağazaya gelen futbolcular, Gaziantep Galatasaray Storey Mağazası'nın açılış kurdelesini kesti.

    Lorik Cana, açılışta yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın ligin ilk yarısında istediği başarıyı elde edemediğini, ikinci yarıda ise daha başarılı olacağını söyledi.

    ''Galatasaray şu anda hak ettiği yerde değil'' diyen Lorik Cana, takım olarak daha iyi günler yaşayacaklarına inandığını belirtti.

    Lorik Cana, ligin ilk yarısında başarılı olamamalarına karşın Gaziantep'te taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşmış olmalarının kendilerini mutlu ettiğini ve morallerini yükselttiğini ifade etti.

    Emre Çolak ise Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu ve bu kulüpte forma giymenin büyük bir onur olduğunu dile getirdi.

    Galatasaray'ın çok büyük işler yapmak ve büyük başarılara imza atmak istediğini dile getiren Emre Çolak, geleceğe umutla baktığını ve Galatasaray'ın da daha büyük başarılar elde edeceğine inandığını kaydetti.

    Emre Çolak, Galatasaray'ın yeni stadında futbol oynamanın heyecanı içerisinde olduğunu da sözlerine ekledi.

    Mağaza içerisinde taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektiren sarı-kırmızılı futbolcular, formalarını imzaladılar.




    Gaziantep'te G.Saray store açıldı Yorumları