Pınar Karşıyaka kafilesi yurda döndü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-22-2010 (15:11)   Son Mesaj: 12-22-2010 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 498  

    12-22-2010

    Pınar Karşıyaka kafilesi yurda döndü

    Pınar Karşıyaka kafilesi yurda döndü
    FIBA Erkekler EuroChallenge (G) Kupası'nda dün akşam Kıbrıs Rum kesiminde Apoel ile yaptığı maçın ardından saldırıya uğrayan Pınar Karşıyaka basketbol takımı İzmir'e geldi.

    FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası (G) Grubu'nda dün akşam Kıbrıs Rum Kesimi'nde Apoel ile yaptığı maçın ardından saldırıya uğrayan Pınar Karşıyaka, İzmir'e döndü.
    Pınar Karşıyaka kafilesi, Adnan Menderes Havalimanı'nda Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Karşıyaka Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, yöneticiler ve taraftarlar tarafından karşılandı.

    Çalışkan aprondaki karşılamada, antrenör Hakan Demir'e çiçek verdi. Taraftarlar da tezahüratlarla takıma sevgi gösterisinde bulundu.

    Antrenör Hakan Demir, sporun dışında olaylar yaşadıklarını belirterek, ''Maçın ardından çıkan olaylar sonrası soyunma odasını gitmeye çalıştık. Ancak soyunma odasının kapısında maskeli ve eli coplu taraftarlar bizi karşıladı. Zorlukla soyunma odasına girdik. Polis taraftarları tutmayı başaramadı, yetersizdi, çok organize, spor dışı bir olay yaşadık. Burada devletimizin gücü ortaya çıktı. Rum Kesimi hükümeti de uyandı ve güvenlik güçlerini artırdı. Sonuçta güvenli bir şekilde İzmir'e ulaştık'' dedi.

    Oyunculardan Birkan Batuk, maçın ardından yaşanan olayların spor dışı olduğunu, birçok müdahaleye rağmen salondan ayrıldıklarını ve otele gittiklerini anlattı.

    Elinden yaralanan Pınar Karşıyaka'nın kondisyoneri Erdem Günak da olayların ''kesinlikle organize'' olduğunu, yıllardır sporla uğraştığını, ancak böyle bir olayla daha önce karşılaşmadığını kaydetti.




    Pınar Karşıyaka kafilesi yurda döndü Yorumları