Sivasspor'un hırçın çocuğu Sedat   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-22-2010 (11:12)   Son Mesaj: 12-22-2010 (11:12)    Cevap: 0    Gösterim: 402  

    12-22-2010

    Sivasspor'un hırçın çocuğu Sedat

    Sivasspor'un hırçın çocuğu Sedat
    Süper Lig takımlarından Sivasspor'da, savunma oyuncusu Sedat Bayrak sezonun ilk yarısında en hırçın isim olarak göze çarptı.

    Sezonun ilk yarısını 15 puanla 15'inci sırada tamamlayan Sivasspor'da, Futbol Federasyonu'nun sitesindeki verilere göre, kırmızı-beyazlı ekibin futbolcuları ilk yarıdaki 17 maçta 2 kırmızı kart, 44 sarı kartla cezalandırıldı.
    Forma şansı bulan 25 oyuncudan 18'i kartla cezalandırılırken, görev alan 7 oyuncu (Kaleci Alişan Şeker, Erman Kılıç, Hayrettin Yerlikaya, İbrahim Şahin, Uğur Kavuk, Yannick Kamanan ve Alioum Saidou) maçları kart görmeden tamamladı.

    2 kez kırmızı kartla, 4 defa sarı kartla cezalandırılan savunma oyuncusu Sedat Bayrak, kırmızı-beyazlı ekibin en hırçın ismi olarak dikkati çekti.

    Sivasspor'da Mehmet Nas 6, Ceyhun Eriş 5, Mehmet Yıldız 4 defa sarı kartla cezalandırıldı. Kırmızı-beyazlı ekipte ayrıca Deniss İvanovs ve Ziya Erdal'ın 3'er, Abdurrahman Dereli, Bruno Zita, Cihan Yılmaz, Kadir Bekmezci, Mamadou Diallo, Sedat Yeşilkaya ve kaleci Sead Ramoviç'in 2'şer, Ferhat Bıkmaz, Murat Sözgelmez, Ricardo Pedriel Suarez, Souleymane Keita ve kaleci Akın Vardar'ın 1'er sarı kartı bulunuyor.

    -SEDAT, KART CEZALARI NEDENİYLE TAKIMINI YALNIZ BIRAKTI-

    Trabzonspor maçında direkt kırmızı kart gören ve bu maçta hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi dolayısıyla 4 müsabakadan men cezası alan Sedat Bayrak, Konyaspor maçında da ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

    Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle de 17. haftada Fenerbahçe karşısında takımdaki yerini alamayan Sedat Bayrak, Medical Park Antalyaspor, Bursaspor, Beşiktaş, Gençlerbirliği maçlarında 1'er kez sarı kartla cezalandırıldı. Sarı kart cezası nedeniyle de Ankaragücü maçında takımını Başkent deplasmanında yalnız bırakan tecrübeli oyuncu Sedat Bayrak, sezonun ilk yarısındaki 17 maçın 11'inde forma giydi. Sedat, bu 11 maçın 2'sinde de kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

    Sivasspor'da en fazla kart gören oyuncular arasında yer alan Mehmet Nas, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında, Ceyhun Eriş Kasımpaşa karşılaşmasında, Mehmet Yıldız ise Fenerbahçe müsabakasında sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemedi.




    Sivasspor'un hırçın çocuğu Sedat Yorumları