Galatasaray 19 değil 10 puan geride!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-22-2010 (10:11)   Son Mesaj: 12-22-2010 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 460  

    12-22-2010

    Galatasaray 19 değil 10 puan geride!

    Galatasaray 19 değil 10 puan geride!
    Star Gazetesi spor yazarı Güven Taner'in ilginç tespiti: Galatasaray '19 puan geride' diyorlar. Yanlış hesap. 10 puan geride.

    Tribünler bir kere de / Güven TANER
    Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesinde yapılan stat dışındaki kavganın sorumlusu olarak yakalanan 4 kişiye bin beş yüzer lira para cezası ile 6"şar ay maçlara girmeme cezası verildi

    Sorumlulara cezalar bunlar...

    Peki, kulüplere ne oldu? Beşiktaş 30 bin lira para ve iki maçını tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası aldı... Bursaspor"a iki maç seyircisiz oynama cezası verildi!

    Dövüşen, sövüşen, kırıp döken, bıçaklayan, korku salan, huzur bozan doğrudan sorumlular ile sokakta onları kontrol etme olanağı asla olmayan dolaylı sorumlulara verilen cezalardaki dengesizliği görüyor musunuz?

    Cezalandırma mantığı iyi işlemiyor. Suça yüz vermek gibi bir şey bu!

    Yalnızca bu değil densizlerin yüz bulduğu...

    Stat içinde de onlara arka çıkan bir tutum var. Azgınların yaptıklarını öteki tribünlerden alkışlayanlar olmakta...

    Tribünlerde biraz da Beşiktaş"a zarar veren densizler için bağırılmalı...

    Sorumsuzluk mu bilmemek mi?

    Bobo sakat ne zaman döneceği belirsiz... Ayrıca haline bakmadan kulüpten fazla para koparmaya soyunmuş. Nobre dökülüyor... Nihat iyileşse de artık verimden çok uzak. Holosko aylar sürecek bir sakatlığa girdi. Takımın tek hücum gücü genç Ali... Hani derler ya "elde avuçta kalmadı, durumumuz yok!"

    Takımda şu sıra çeşitli nedenlerle 12 futbolcu oynatılamıyor! Çoğunun ne zaman döneceği, ne kadar sağlam kalacağı belirsiz! Guti"nin haftada üç maç oynayacak hali yok! Ve eskiden top oynadığı için şimdilerde "futbol düşünürü" varsayılan biri çıkıyor " Beşiktaş"ta transfere ne gerek var" diyor!

    Yukarıda açıkladık, kadro çok eksildi. Avrupa Ligi var, ZTK var, milyonlarca Beşiktaşlının tutkusuna karşılık verecek oyun kimliğini gösterme sorumluluğu var. Bir başkası tutturmuş, "en iyi kadro Beşiktaş"ta" iddiasında! Ama tümüyle kullanılamadığını, yarısının hastanede olduğunu görmüyor! Futbolumuzun bir sorunu da bu sorumsuz bakışlar ya da bakar körlük!

    Anıl"ı ne oynattı?

    Galatasaray, Konya maçını genç Anıl"ın attığı golle kazandı. Anıl golünden çok, Galatasaray"daki işinde 1500 lira maaş karşılığı çalıştırılması ile ele alınmakta.

    Oysa daha önemlisi var: Bu denli cankurtaran varsayılan 20 yaşındaki bir oyuncunun ancak kadrodaki sakatlıklardan doğan yoklukta bıçak kemiğe dayandığında akla getirilip, oynatılması... Çoğu kez 1500 lira maaşlı adamı böyle bir maçta keşfedip ona yıllık söz gelimi 1,5 milyona sözleşme yapılıyor. Ve birkaç maç sonra "bir çocuğa verdikleri paraya bak!" edebiyatı başlıyor!

    Hiçbir yaklaşımın dengesi yok!

    Kaç puan geride?

    Galatasaray "19 puan geride" diyorlar. Yanlış hesap. 10 puan geride.

    Çünkü rakip seçtiği lider Trabzon değil, üçüncü Fenerbahçe...

    BIKTIK

    Kulüplerinin zarar görmesine aldırmadan bağırıp çığıran, sövüşüp dövüşenlerin "taraftar" diye anılmasından, bıktık usandık.

    USANDIK

    STAR




    Galatasaray 19 değil 10 puan geride! Yorumları