Güneş'in sözleri Kocaman'a dokundu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-22-2010 (00:12)   Son Mesaj: 12-22-2010 (00:12)    Cevap: 0    Gösterim: 479  

    12-22-2010

    Güneş'in sözleri Kocaman'a dokundu

    Güneş'in sözleri Kocaman'a dokundu
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Türkiye Kupası mücadelesinde Bucaspor'a 3 – 2 yenildikleri maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalara değindi.

    Kocaman'ın Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de kazanmış olduğu penaltılardan 3'ünün tartışmalı olduğuna yönelik açıklamalarının ardından bordo -; mavili camiadan gelen tepkilerin sorulması üzerine genç teknik adam, "Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, benim değer verdiğim sempati biriktirdiğim bir insandı. Bu kadar zaman boyunca bu kadar kin biriktirdiğini düşünmüyordum. Bugün yaptığı toplantıda çok aşağılayıcı bir dille yaptığı açıklamalar beni yaraladı. Daha fazla yanıt vermek istemiyorum. Daha önce yaptığım değerlendirmeyi, hakemlerin standartların düzelmesi adına söylemiştim." şeklinde konuştu.
    BUCASPOR MAĞLUBİYETİ DEĞERLENDİRMESİ

    Teknik direktör Aykut Kocaman, Bucaspor'a 3 -; 2 yenildikleri maçla ilgili olarak, "Galibiyet ihtiyacımız olan bir maçtı. İlk maçı kaybetmiştik. Dezavantajımız vardı; bunu avantaja çevirmek galibiyetten geçiyordu. Başaramadık." diye konuştu.

    Oyunda ilk yarı ve ikinci yarının 15'er dakikasında istedikleri mücadeleyi ortaya koyduklarını kaydeden Aykut Kocaman, "Sonra takım durdu. Kalemize gelen topların gol olma oranının yüksek olduğu bir oyun oldu. Mağlup olunca söylenecek fazla bir şey yok. Kötü bir oyun; kötü bir sonuç." şeklinde konuştu.

    Kocaman, sarı -; lacivertli taraftarların bunları hak etmediğini sözlerine ekleyerek, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu takım, sezonu şampiyonlukla bitirmesi gerekiyor. Bitirecek de... Bunun için her türlü çalışmayı yapacağız. Fenerbahçe'yi temsil eden herkes, iki ileri 3 geri bu durumu doğru hale getirecek çalışmayı yapacaktır."

    SELÇUK: İŞİ ZORA SOKTUK

    Fenerbahçeli futbolcu Selçuk, hiç de istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, "İşi zora soktuk." dedi.

    Ankaragücü ile oynadıkları ilk maçı da kaybettiklerini hatırlatan Selçuk, "Bunları soyunma odasında konuşmuştuk. Bunları bilerek sahaya çıktık. İkinci yarı istekli göründük, bir de gol bulduk; ancak bu da yetmedi. Böyle büyük bir camiaya yakışmayacak oyun oynadık. Taraftarın tepkisine hak vermemek mümkün değil. Kendilerinden özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.

    Grupta kalan iki maçı da kazanmaları gerektiğini; ancak bunun da yetmediğini kaydeden Selçuk, "Diğer maçların sonuçlarını bekleyeceğiz. Umarım diğer sonuçlar istediğimiz gibi gelişir." şeklinde konuştu.lefter'e geçmiş olsun dileği ve Bayan takımının şam

    Selçuk, taraftarın kendisine gösterdiği tepkiyle ilgili bir soruya da "Sekiz yıldır buradayım, alıştım. İyi oynadığım maçta bile bir hata yaptığımda tepki alıyorum. Biraz rahat bıraksalar, daha iyi şeyler yapabilirim." Karşılığını verdi.

    Teknik direktör Aykut Kocaman'ın kadro tercihi ile ilgili olarak Selçuk, "Bu takımda kim oynarsa oynasın Bucaspor'u yenecek bir takımız; hoca da bize güvenerek birkaç değişiklik yaptı. Güveni boşa çıkardık." şeklinde konuştu.

    Aykut Kocaman'la bir sorunlarının olup olmadığı yönündeki bir soruya da Selçuk, "Hiç kimsenin hocayla sıkıntısı olduğunu düşünmüyoruz. Adaletli davrandığını düşünüyoruz. Bu takımda en son sıkıntı olacak konu hocadır." yanıtını verdi.

    Uzun süren sakatlığının ardından Bucaspor karşısında ikinci yarı forma şansı bulan Uğur Boral ise çok üzgün olduklarını dile getirerek, "İki maçı da kaybettik. Kazanmayı çok istiyorduk. Ciddiyetsiz bir oyun varmış gibi göründü. Hocanın ikinci yarı uyarısıyla golle başladık. Ancak gardımızı düşürdük. Biz de bu sonucu kabul etmiyoruz. Fenerbahçe'nin 3 tane yedikten sonra 5 tane gol atması lazım. Seyirciler de haktlı olarak tepki gösterdi. Kupada her şey zor görüonüyor. Devre arazsında eksiklerimizi gidermek için çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.




    Güneş'in sözleri Kocaman'a dokundu Yorumları