Kılıçdaoğlu'ndan F.Bahçe'ye kutlama   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-21-2010 (21:11)   Son Mesaj: 12-21-2010 (21:11)    Cevap: 0    Gösterim: 343  

    12-21-2010

    Kılıçdaoğlu'ndan F.Bahçe'ye kutlama

    Kılıçdaoğlu'ndan F.Bahçe'ye kutlama
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı’nın dünya şampiyonu olması dolayısıyla Fenerbahçe camiasını kutladı.

    CHP"den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı"nın, Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonu olması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kılıçdaroğlu mesajında şöyle dedi:

    "Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımımızın Katar"ın başkenti Doha"daki Al Garafa Spor Salonu"ndaki zorlu mücadelenin ilk setini 25-23, ikini setini 25-22, son setini de 25-17 kazanarak dünya şampiyonu olduğunu ve Türk voleybol tarihinde bir ilki gerçekleştirdiğini büyük bir memnuniyetle öğrendim.

    Dünya şampiyonasına 3-0"lık Osasco galibiyetiyle başlayıp, ikinci maçında Tayland ekibi Federbrau"yu 3-0"lık skorla geçen ve yarı final maçında Dominik Cumhuriyeti temsilcisi Mirador"u 3-0 mağlup ederek, set vermeden finale çıkan Fenerbahçe Acıbadem"in final maçını da 3-0 kazanarak adını voleybol tarihinin onurlu sayfasına yazdırdı ve hepimizi sevindirdi.

    Fenerbahçe Acıbadem"in tarih yazan dünya şampiyonu kadrosunda yer alan "Sarı Melekler" Sokolova, Osmokrovic, Fafoa, Eda, Skowronska, Nihan ile bu başarıda onlar kadar pay sahibi olan diğer takım arkadaşlarını, Bayan A takım Teknik Direktörü Jose Roberto Lages Guimares "Ze Roberto"yu, Fenerbahçe"nin Başkanı Aziz Yıldırım"dan malzemecisine kadar tüm Fenerbahçe camiasını kutluyor, sevgiler sunuyorum." (ANKA)




    Kılıçdaoğlu'ndan F.Bahçe'ye kutlama Yorumları