Özhaseki yılın belediye başkanı seçildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-21-2010 (15:11)   Son Mesaj: 12-21-2010 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 444  

    12-21-2010

    Özhaseki yılın belediye başkanı seçildi

    Özhaseki yılın belediye başkanı seçildi
    Sporajans.Com düzenlediği Uluslararası Spor zirvesinde Yılın Belediye Başkanı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki seçildi.

    Ceylan otelde Sporajans.Com düzenlediği Uluslararası Spor zirvesinde Yılın Belediye Başkanı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki seçildi. Ödül törenin ardından Tesisler anlamında Batı ülkelerinden geride olduklarını söyleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, " yurt dışına çıktığım zaman oradaki tesisleri gördüğümüzde ne kadar geride olduğumuzu gördük. Ama Kayseri'ye Türkiye'nin en modern stadını yaptık. Şimdi vatandaşlarımız stada geldiğinde rahatça maç izleyebiliyorlar" dedi.
    Anadolu'da bir takımın süper lig'de tutunabilmesi çok zor olduğunu belirten Özhaseki, "Ülkemizde çok köklü takımlar ve şampiyonluk yaşamış takımlar var. Biz onların arasında yer almaya çalışıyoruz. Şampiyon olmuş takımlarla mücadele etmeye çalışıyoruz. Biz yurtdışından birkaç milyon dolara şöhretli futbolcular getirerek onlardan kadro kurup bireysel başarıyla fark atan bir takım olamıyoruz. Biz genç futbolcular bulup getiriyoruz. Biz hırslı gençlerle istikbal vaad eden gençlerle mücadele etmeye çalışıyoruz. Bunlardan da bir kaçı sakatlanınca zorluk çekiyoruz. Şu anda çok sağlam bir alt yapı ile emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.




    Özhaseki yılın belediye başkanı seçildi Yorumları