Efes Pilsen kafilesi Moskova'da   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-21-2010 (15:11)   Son Mesaj: 12-21-2010 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    12-21-2010

    Efes Pilsen kafilesi Moskova'da

    Efes Pilsen kafilesi Moskova'da
    Efes Pilsen, CSKA Moskova ile yarın oynayacağı THY Avrupa Ligi (D) Grubu 10. ve son maçı için Rusya'ya gitti.

    CSKA Moskova ile Efes Pilsen arasında Moskova'daki Universal Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak.
    Efes Pilsen, 5 galibiyet, 4 beraberlikle gruptan çıkmayı garantilerken, 2 galibiyet ile son sırada yer alan CSKA Moskova'nın ise herhangi bir iddiası bulunmuyor.

    THY Avrupa Ligi'nin 9. haftasında Efes Pilsen, Panatihinakos'u 79-78 mağlup ederek ikinci tura (Top 16) yükselmeyi garantilemiş, CSKA Moskova da Union Olimpija'ya deplasmanda 81-72 yenilerek, son sırada yer almış ve elenmişti.

    -ÖZERHUN: ''SIRALAMA AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR MAÇ''-

    Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, iddiası kalmayan CSKA Moskova karşısında ilk deplasman galibiyetini almak istediklerini belirterek, ''Yarınki karşılaşma CSKA Moskova açısından çok önem taşımıyor. Ama bizim için sıralama açısından önemli bir maç. Alacağımız galibiyet ve diğer maçların sonucuna göre grubu 2. sırada tamamlayabiliriz. Moskova'da ilk deplasman galibiyetini almak istiyoruz'' diye konuştu.

    CSKA Moskova'nın bu sezon kötü sonuçlar almasına rağmen iyi bir takım olduğunu ifade eden Özerhun, ''CSKA Moskova deplasmanları her zaman zor olmuştur. Bizi orada zor bir maç bekliyor. Gruptan çıkmayı garantiledik ama ikinci tur kuraları için grubu avantajlı bir yerde bitirmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

    Bu arada Efes Pilsen'de, ayak bileğinde sakatlığı bulunan Kerem Gönlüm, Moskova'ya götürülmedi.

    -DEPLASMANDA GALİBİYETİ YOK-

    Efes Pilsen, THY Avrupa Ligi'nde bu sezon deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmayı da kaybetti.

    Union Olimpija, Panathinaikos, Power Electronics Valencia ve Armani Jeans Milano ile dış sahada yaptığı maçlarda galibiyet yüzü göremeyen lacivert-beyazlılar, CSKA Moskova karşısında ilk deplasman galibiyetini hedefliyor.

    Efes Pilsen'in bu sezon deplasmanlarda oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:

    Union Olimpija (Slovenya)-Efes Pilsen: 95-90

    Panathinaikos (Yunanistan)-Efes Pilsen: 84-61

    Power Electronics Valencia (İspanya)-Efes Pilsen: 62-56

    Armani Jeans Milano (İtalya)-Efes Pilsen: 84-70




    Efes Pilsen kafilesi Moskova'da Yorumları