Aziz Yıldırım: Ulan Arda sen de mi buradasın?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-21-2010 (12:13)   Son Mesaj: 12-21-2010 (12:13)    Cevap: 0    Gösterim: 412  

    12-21-2010

    Aziz Yıldırım: Ulan Arda sen de mi buradasın?

    Aziz Yıldırım: Ulan Arda sen de mi buradasın?
    Bir işkembe salonunun Etiler'deki şubesinin açılışında karşılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan arasındaki diyalog dikkat çekti.



    Bahadır Çokişler'in haberi

    F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, açılışta G.Saray'ın kaptanını görünce çok şaşırdı
    Etilerdeki çorbacının açılışına bu ilginç diyalog damgasını vurdu. Arda, Yıldırım'la sohbetinin ardından hava almak için dışarı çıktı

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray'ın Kaptanı Arda Turan dün Etiler'deki Sarıhan Çorbacısı'nın açılışında buluştu. Sevgilisi Sinem Kobal'la birlikte çorbacıya gelen Arda ile Başkan Aziz Yıldırım arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Yıldırım, 'Ulan Arda sen de mi buradasın' diyerek Kaptan'a takıldı. 'Yorgun, dinlensin' diye Konya deplasmanına götürülmeyen Sarı-Kırmızılar'ın yıldızı ise 'Açılışlara katılıyorum başkan, artık futbolu bıraktım' diye espri yaptı.

    Yıldırım ile Arda arasındaki bu diyalog Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz'ün de katıldığı açılışın havasını değiştirdi. Arda, Başkan Yıldırım'la arasında geçen diyaloğun ardından dışarı çıkıp hava almak zorunda kaldı.

    Akşam / CİHAN




    Aziz Yıldırım: Ulan Arda sen de mi buradasın? Yorumları